Complexul Sportiv „înghite” mai multe case şi terenuri din apropierea Stadionului „Oblemenco”

Complexul Sportiv „înghite” mai multe case şi terenuri din apropierea Stadionului „Oblemenco”

1.298
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Conform schiţei de plan urbanistic – depus astăzi la Consiliul Judeţean Dolj pentru avizare -, mai multe imobile şi terenuri, precum şi o clădire privată situată pe Strada „Râului”, vor fi expropiate pentru realizarea Complexul sportiv care va include şi Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, dimensiunea ansamblului de construcţii urmând să se întindă pe o suprafaţă considerabilă.  

Complexul va „înghiţi” terenurile dintre parcarea Sălii Polivalente, proprietăţile de pe Strada „Ecaterina Teodoroiu”, terenurile din zonele de Nord-Est şi Nord-Vest până la limita caselor. În zona de Sud-Vest, ansamblul se va întinde de la Bulevardul „Ştirbei Vodă” până la intersecţia cu Bulevardul „Râului”.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    390

    ”acel stadion va expropia cateva RUDE ALE LARGUTZEI…..

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-08-2013
    Mesaje
    0

    Am mai fost expropiati pe alte vremuri ,apoi a venit Aurica solomon si a luat si el cu japca si a dat la amici lui ,justitia aude doar sunetul galbiorilor,altfel cum ar fi atat de oarba si surda ,NUMAI D>Zeu mai poate face dreptate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.