Şoferi sancţionaţi pentru depăşiri neregulamentare, pietoni amendaţi pentru traversări neregulamentare

Şoferi sancţionaţi pentru depăşiri neregulamentare, pietoni amendaţi pentru traversări neregulamentare

451
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu efective ale Biroului Rutier Craiova au acţionat, ieri, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor şi de traversările neregulamentare. Totodată, s-a urmărit şi prevenirea accidentelor cauzate de neacordarea de prioritate pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul inspectorilor RAR Dolj.

Astfel, pa parcursul acţiunii, poliţiştii rutieri au constatat 85 de abateri de natură contravenţională pentru care s-au aplicat amenzi în sumă totală de 20.980 lei. Totodată, 18 conducători auto au fost sancţionaţi pentru defecţiuni tehnice identificate la autoturismele acestora, 6 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare, iar 11 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare.

De asemenea, 20 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.