UPDATE: Procesul privind înscrierea U Craiova în Liga a II-a a fost...

UPDATE: Procesul privind înscrierea U Craiova în Liga a II-a a fost amânat

485
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Dosarul de înscriere în Liga a II-a al echipei conduse de Adrian Mititelu va fi judecat astăzi, de la ora 14, de Comisia de Disciplină a FRF! Comisia a fost sesizată de către secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, în urma problemelor descoperite de Departamentul Competiții în urma analizării cerințelor de participare conform ROAF, cu privire la unele datorii, circa 200.000 dolari doar către FRF, dintre care jumătate din suma provine din amenda primită de Mititelu de la comisiile FRF in 2010!

Mai mult decît atît, se analizează inclusiv datoriile acumulate în anii precedenți de U Craiova, datorii pe care gruparea condusă de Adrian Mititelu le-ar avea către jucători, cluburi si LPF!

Sursa: digisport.ro

Vom reveni cu amănunte!

Conform sursei mai sus citate, Judecata în cazul Universității Craiova a fost amânată pentru luni, 29 iulie, ora 14:00, din cauza unor vicii de procedură.



6 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1373

    Da alte cluburi nu sunt ingropate in datorii si au stat bine mersii in liga1?? cate cluburi nu au datorii.. NISTE JEGOSI!!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     05-12-2007
    Mesaje
    249
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Da alte cluburi nu sunt ingropate in datorii si au stat bine mersii in liga1?? cate cluburi nu au datorii.. NISTE JEGOSI!!

    ar trebui sa facem ceva si noi ca astia au sa isi bata joc

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    418

    …mafia de la frf…olga…srl….

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    427
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    …mafia de la frf…olga…srl….

    Bine puctat.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2013
    Mesaje
    5

    multe cluburi au datorii dar si lichiditati. mititelu are doar datorii.. trebuie sa ai niste bani lichizi el nu are. plus ca nu are jucatori. ce facem cu juniori ? promovam in 10 ani.

    si ce siretlicuri incearca el acum daca se numeste fc u craiova de ce incearca fc universitatea craiova .. ca sa il respinga aia..
    e slab rau. daca era baiat destept urma cs univ craiova cu palmares si restu si renunta la societatea ca are datorii infinite. si ramanea actionar la o societate nou infiintata fara datorii. palmaresul e mai aproape de cs u decat de mititelu dinel inca il detine.
    nu inteleg aceasta ura pt primar ea incearca sa aduca fotbalul din nou in craiova. daca i s-a spus clar ca mititelu nu are sanse. ce e asa greu de inteles. are si ea dreptate s-a rugat de el 1 an intreg si el ce a facut nimic. cand a zis asta ca gata recurge la planul b a inceput sa se miste … era prea tarziu. eu o felicit pt alegere fotbalul revine in craiova
    si din cate am vazut si vb cu fostele legende sustin echipa.

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    635

    rapidul e mai rau ca noi sau cel putin era si joaca in liga 1 hhuuuuuu frf

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.