Suporterii Craiovei au transmis mesaje de la Calafat: „Vinde!”

Suporterii Craiovei au transmis mesaje de la Calafat: „Vinde!”

1.094
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,40)

A ieșit cu scandal, aseară, la antrenamentul FC Universitatea Craiova de la Calafat. Circa 10-15 suporteri, membri ai unei facțiunii, l-au criticat pe patronul Adrian Mititelu încă de la primul antrenament desfășurat sub comanda lui Nicolo Napoli la Calafat, pe terenul Dunării. 

“Pleacă, Mititelu!”“Vinde!” și “Ți-o zicem de ani întregi / Nu te vrem și nu-nțelegi” au fost doar câteva dintre mesajele afișate de suporterii veniți de la Craiova. La stadionul din Calafat au fost prezenți și circa 60-70 de localnici care i-au alungat pe suporterii Științei. De asemenea, oamenii nu i-au lăsat să afișeze bannerele cu pricina.

Pentru a evita eventualele incidente, jandarmii au intervenit și i-au evacuat pe contestatari.

Sursa: www.ghidsportiv.ro

FOTO: Denis Schiopu

 



16 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-12-2007
    Mesaje
    114

    Pai nu prea inteleg ce legatura au suporterii UNIVERSITATII CRAIOVA cu FC MITITELU in mod normal ar trebui sa ii intereseze ce rezultat a facut echipa aseara in Serbia. Si pentru ca tot veni vorba de sarbi, vreau sa ii rog pe cei ce nu sunt deacord cu proiectul C.S. Universitatea Craiova, ii rog eu mult de tot sa nu mai vina la meciurile echipelor de BASCHET,HANDBAL,VOLEI etc. din SALA POLIVALENTA sa se duca in sala polivalenta „FC MITITELU” si sa vada echipele de sala „FC MITITELU” adica sa nu mai vina aici:

    http://img839.imageshack.us/img839/3341/sportinpolivalentadincr.png

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2009
    Mesaje
    32

    DE ACORD CU TINE MERGETI CU MITITELU VOSTRU INAINTE O REPRIZA LA SEVERIN SI UNA LA PETROSANI UNIVERSITATEA EXISTA SI TRAIESTE DOAR IN CRAIOVA.FORZA CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    416

    CS U CRAIOVA ESTE O COLNA,PLECATI VOI CU OLGA VOSTRA…STIINTA ESTE NUMAI UNA!!!!!

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1374

    C.S. Olguta !!

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    419

    sa i vanda ”lu olga”…)

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-09-2012
    Mesaje
    31

    Sa plece burtosul si mincinosul de Mititelu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-07-2013
    Locatie
     Turceni
    Mesaje
    0

    waw….nu ma asteptam sa vad asta scris. la ce sa ajuns aici da dovada ca nu o sa avem echipa mult timp de acuma inainte. se adevereste uneori ca fanul oneori este fals. acuma este F.C MITITELUL si C.S OLGUTA, de aceea rad toti de noi. am ajuns sa ne indoim de tot….si ma intreb,ati iubit vreodata universitatea craiova? cum sunteti voi cred ca sunt si asa zisi investitorii care ar vrea sa o ea. parerea mea este ca ar dao daca si-ar recupera macar bani investiti. dar sa pleci pierzand milioane,si sa o dai gratis! mi se pare chiar o prostie inacceptabila. chiar daca a avut in perioada aceea bani,acuma nu inseamna ca a investit de prosti. si asi vrea sa a ganditi cat a dat pe aceasta echipa cand a luato. sincer si eu il urasc pe mititelul…..dar trebuie sa ne punem si in locul lui. el a vrut sa faca ceva. toti vorbiti sa plece,dar este o intrebare cine vrea sa o cumpere? voi contestatari? voi cei care imediat ce a iesit o alta echipa ?

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-07-2013
    Locatie
     Turceni
    Mesaje
    1

    nu cred ca vom avea echipa in divizia 1 daca vom trece nepasatori. cum a fost primaria sa puna bani la echipa de suflet nu au avut bani. acuma dintr-o data sau gasit bani ptr o alta echipa. rusine sa ne fie. dacat sa mai tin cu o alta echipa mai bine renunt sa mai tin cualta. cu toate ca sunt Gorjean….si am echipa locala in a nu am fost la un meci,si nu ma interesat vreodata ce face Panduri. pacat caci lasam echipa noastra de suflet sa moara in nestiinta de cauza…si asta doar pentru ca este la mititelu! oare il dorim pe Netoiul patron sa creasca jucatori si sa ii trimita la Dinamo?

  9. #9
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    421

    Daca nu era mititelu nu mai aveam demult echipa…..

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2009
    Mesaje
    34
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Daca nu era mititelu nu mai aveam demult echipa…..
  11. #11
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    923

    Facțiuniile astea…au in frunte niste oameni ce au fost invatati pana la plecarea lui Staicu/ respectiv venirea lui Mititelul…sa fie platiti…pretinzand diverse sume,pt coregrafii,bannere,deplasari si kkt,pe care Mititelul nu ii mai gireaza…drept urmare au inceput Revoltele „Gruparilor”… Charlie nu demult se ocupa extraordinar de organizarea deplasarilor,asigurandu-se de fiecare membru care facea deplasarea sa fie OK,si era voie buna si distractie…tot timpul la Albota si alte localitati unde stationau suporterii in deplasari,era o atmosfera regala,de vis,eram primiti ca niste zei de catre patroni,mancam,cantam cu Tweety „M-am indragostit numai de ea !” and etc…acum pe Charlie il vad numai prin articole pt diverse scandaluri,ultimul pe la Sala Polivalenta cand a avut disputa UFC cu politistii… PACAT…sau facut 1000 de Grupari,nici nu le stiu numele la toate…cu pareri subiective si oameni usor influentabili. Au ajuns 5 oameni veniti cu un banner sa fie numarati ca 10-15 si sa fie vazuti de mass-media drept „Reprezentantii Suporterilor”. Suporterii tin cu FC Universitatea Craiova…nu cu Mititelu,Olguta,Netoiul sau alte neamuri….nu suntem reprezentanti de nicio grupare sa se inteleaga asta ! In loc sa afiseze bannere si sa scandeze pe la calafat,mai bine se duc la LPF/FRF si afiseaza bannere si scandeaza acolo impotriva adevaratiilor oameni care au distrus Universitatea Craiova…in mod ilegal ! Prostul de mititelul a luat Universitatea Craiova cand toti fugeau de ea…din prostie a refuzat sa aiba profit si sa vanda jucatorii la momenturl potrivit,si-a pierdut toata averea pt Craiova…dar este crescut in Galerie si inca lupta pt Universitatea Craiova,in timp ce altii il fac sarac si ii arunca jigniri gen Boovean/Taran/Mafiot ! Toata ziua este in fata la New-York…nu am vazut niciun membru al factiuniilor sa vina sa vorbeasca face-to-face cu el…Se comunica doar prin cearceafuri date cu vopsea ! Eu sunt mai grau de cap…ce dracu a facut Mititelu asta atat de Grav in cat sa fie mai urat decat Calaii Stintei de la FRF? Si ce asteptari aveti ? Sa vanda? Cine dracu vine sa cumpere ?! Asta vara se plimba Netoiu ca boss-ul prin Craiovita dupa ce ne-a nenorocit…si NIMENI nu i-a zis nimic ! Creeati-va o parere proprie,nu mai ascultati ce zice X si Y sau ce bannere afiseaza gruparile,sunteti suficient de inteligenti unii din voi ca punand in balanta toate lucrurile si tragand o linie sa vedeti lucrurile cum sunt de fapt…nu cum va sunt prezentate !

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2009
    Mesaje
    34

    Treaba este simpla pt MITI nu mai ai bani pleci lasi pe altu vezi cazul lui COPOS dar asa sa te ambitionezi tu sa arati tu ca esti miezu aici in CRAIOVA nu rezolvi nimica.Cat despre olguta foarte bine a facut cu acest proiect si-a dat seama la timp ca MITI vrea sa-i dea teapa si mai bine a facut ea proiectul ei exact cum a promis in campanie. Nu inteleg ce insistati cu acest mititelu si cu acel slogan Stiinta trebuie sa renasca oameni buni odata ce Stiinta a murit ea nu v-a mai renaste niciodata mai ales daca cel care incearca sa o resusciteze va fi mititelu. FELICITARI OLGUTA,BADEA asteptam rezultatele FORZA UNIVERSITATEA

  13. #13
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     22-07-2009
    Locatie
     Daca nu aici , in alta parte sigur.
    Mesaje
    1326
    Citat Mesaj initiat de VeNNoMM
    Facțiuniile astea…au in frunte niste oameni ce au fost invatati pana la plecarea lui Staicu/ respectiv venirea lui Mititelul…sa fie platiti…pretinzand diverse sume,pt coregrafii,bannere,deplasari si kkt,pe care Mititelul nu ii mai gireaza…drept urmare au inceput Revoltele „Gruparilor”… Charlie nu demult se ocupa extraordinar de organizarea deplasarilor,asigurandu-se de fiecare membru care facea deplasarea sa fie OK,si era voie buna si distractie…tot timpul la Albota si alte localitati unde stationau suporterii in deplasari,era o atmosfera regala,de vis,eram primiti ca niste zei de catre patroni,mancam,cantam cu Tweety „M-am indragostit numai de ea !” and etc…acum pe Charlie il vad numai prin articole pt diverse scandaluri,ultimul pe la Sala Polivalenta cand a avut disputa UFC cu politistii… PACAT…sau facut 1000 de Grupari,nici nu le stiu numele la toate…cu pareri subiective si oameni usor influentabili. Au ajuns 5 oameni veniti cu un banner sa fie numarati ca 10-15 si sa fie vazuti de mass-media drept „Reprezentantii Suporterilor”. Suporterii tin cu FC Universitatea Craiova…nu cu Mititelu,Olguta,Netoiul sau alte neamuri….nu suntem reprezentanti de nicio grupare sa se inteleaga asta ! In loc sa afiseze bannere si sa scandeze pe la calafat,mai bine se duc la LPF/FRF si afiseaza bannere si scandeaza acolo impotriva adevaratiilor oameni care au distrus Universitatea Craiova…in mod ilegal ! Prostul de mititelul a luat Universitatea Craiova cand toti fugeau de ea…din prostie a refuzat sa aiba profit si sa vanda jucatorii la momenturl potrivit,si-a pierdut toata averea pt Craiova…dar este crescut in Galerie si inca lupta pt Universitatea Craiova,in timp ce altii il fac sarac si ii arunca jigniri gen Boovean/Taran/Mafiot ! Toata ziua este in fata la New-York…nu am vazut niciun membru al factiuniilor sa vina sa vorbeasca face-to-face cu el…Se comunica doar prin cearceafuri date cu vopsea ! Eu sunt mai grau de cap…ce dracu a facut Mititelu asta atat de Grav in cat sa fie mai urat decat Calaii Stintei de la FRF? Si ce asteptari aveti ? Sa vanda? Cine dracu vine sa cumpere ?! Asta vara se plimba Netoiu ca boss-ul prin Craiovita dupa ce ne-a nenorocit…si NIMENI nu i-a zis nimic ! Creeati-va o parere proprie,nu mai ascultati ce zice X si Y sau ce bannere afiseaza gruparile,sunteti suficient de inteligenti unii din voi ca punand in balanta toate lucrurile si tragand o linie sa vedeti lucrurile cum sunt de fapt…nu cum va sunt prezentate !

    Si Mititelu a platit la greu factiunile , ba chiar a infiintat una cand celelalte erau impotriva lui si au alungat sezione din peluza sud … Pana una-alta ar trebuii toti sa tineti cu echipele nu cu patronii sau conducatorii lor , ca nu ei joaca. La Manchester cand a venit familia Glazer nu au plecat suporterii catre City , au sustinut echipa in continuare , ca echipa e importanta nu conducerea. Cel putin pentru mine unul Craiova inseamna si CS si FC.

  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    172

    cel mai frumos ar fi sa se desfinteze mizeria de cs si mititelu sa o ia de mana pe olga si sa se duca amndoi si sa vina cineva care iubeste fotbalul.hai craiova (fc craiova)

  15. #15
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    448
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Daca nu era mititelu nu mai aveam demult echipa…..

    Frumos si mesajul suporterilor….”Ti-o zicem de ani intregi…Nu te vrem si nu-nintelegi”

  16. #16
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    633

    Ar fi cea mai frumoasa si iubita echipa craiova daca nu ar fi mititelu cat despre olguta si-a luat voturile acum ne freaca cum vrea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.