Laparoscop de 80.000 de euro la Spitalul Judeţean din Craiova

Laparoscop de 80.000 de euro la Spitalul Judeţean din Craiova

782
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,83)

Aparatul, considerat cel mai modern din ţară, a fost achiziţionat din fondurile CJ Dolj pentru secţia de urologie a unităţii medicale, vizitate ieri de preşedintele Ion Prioteasa.

 

„Suntem implicați în acest proiect de a reabilita complet spitalul județean, am pornit la un drum în care am reabilitat 57 de săli de operație și în faza a doua ne-am zis să găsim o posibilitate ca pentru fiecare secție să achiziţionăm un aparat cu care doctorii pot să rezolve problemele mai repede. Cei care și-au dorit acest aparat foarte mult au fost medicii de aici, deși ne-au prins într-un moment în care nu știam de unde o să luăm bani. Este vorba despre un laparoscop modern, cel mai bun din țară ca tehnologie. Noi investim un milion de euro în aparatele pe care le vom achiziționa pentru secțiile spitalului. Suntem în faza în care avem toate socotelile făcute și investiția Consiliului Județean Dolj se va ridica la suma de zece milioane de euro, bani pe care îi investim în Spitalul Județean. Nu mai este nici un dubiu că vom construi secția de primiri urgențe, vom realiza centrul de cardiologie. Ani de zile de acum încolo Consiliul Județean va fi prezent aici și se vor strânge milioane de euro pe care le vom aduce în spital”, a declarat Ion Prioteasa.

 Sursa: http://www.oltenasul.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    413

    Si,pana la urma,de unde unde ai scos pistarii,nenea Nelule?

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    434

    Au facut un lucru bun cumparand asa ceva,este necesar in orice spital sa se faca aprovizionare cu aparatura noua la cel putin 4-5 ani.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.