Antena 3, pusă sub urmărire penală în dosarul de şantaj al Antena...

Antena 3, pusă sub urmărire penală în dosarul de şantaj al Antena Group

649
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,25)

DNA a extins cercetările în dosarul privind contractul RCS-RDS şi a pus sub acuzare Antena 3 pentru infracţiunea de complicitate la şantaj. ”În tot acest interval de timp, pe posturile de televiziune aparţinând ANTENA TV GROUP au apărut informaţii cu privire la compania al cărei administrator era partea vătămată, aspect de natură să-i accentueze convingerea că ar putea fi date publicităţii materialele compromiţătoare care să o vizeze.

Începând cu data de 22 aprilie 2013, au fost difuzate pe postul TV ANTENA 3, sub forma unor ştiri, materiale cu caracter denigrator la adresa părţii vătămate. În plus, începând cu data de 9 mai 2013, în scopul menţinerii şi amplificării stării de temere induse părţii vătămate, pe postul de televiziune ANTENA 3 şi pe cele aparţinând S. C. ANTENA TV GROUP S.A., a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publică era informată că vor fi făcute dezvăluiri cu privire la eventuale fapte de corupţie în care ar putea fi implicată partea vătămată”, se arată într-un comunicat al DNA

Mihai Gâdea, driectorul Antena 3, a declarat la ieşirea de la audieri că nu a fost pus sub învinuire, păstrându-şi calitatea de martor în acest dosar. De asemenea, Mugur Ciuvică, şeful Grupului de Investigaţii Politice care a publicat contractul RCS-RDS-Mitică Dragomir, a fost şi el audiat în calitate de martor.

„Au încercat să afle ce legături sunt între Antena 3 şi Antena Grup, care este organigrama, nimic spectaculos. Le-am spus că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz”, a spus Gâdea.

Întrebat de un jurnalist de ce nu a mai fost difuzată pe Antena 3 ancheta privitoare la contractul RCS-RDS – Mitică Dragomir, pentru care au existat mai multe clipuri de promovare pe post, Gâdea a replicat: „Nu am avut nicio anchetă!”.

Sursa: Gândul



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    447

    Bravo oameni buni,sa se faca dreptate….bratul lung al legi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.