Duru nu îl lasă pe Mititelu să folosească numele Universitatea Craiova

Duru nu îl lasă pe Mititelu să folosească numele Universitatea Craiova

560
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Potrivit Fanatik Show, Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere, nu permite ca echipa lui Mititelu să folosească numele de Universitatea Craiova.

Dosarul de înscriere în Liga II al Universității Craiova se află pe masa Comisiei de Disciplină, în urma sesizării secretarului general Adalbert Kassai, în conformitate cu prevederile ROAF. FANATIK a intrat în posesia raportului primit de Kassai de la Viorel Duru, în baza căruia dosarul de înscriere al echipei lui Mititelu a ajuns la mîna comisiei federale, conduse de Daniel Cernat!

În cadrul acestui raport, Viorel Duru, membru în Comisia de analizare a cererilor de înscriere în Liga II, consideră că societatea lui Adrian Mititelu nu poate folosi denumirea de Fotbal Club Universitatea Craiova, așa cum ar fi solicitat bossul oltenilor în cererea de înscriere!

Concluzia lui Duru este cu atît mai interesantă cu cît pică în momentul unui război dur între olteni. Primarul Olguța Vasilescu, pe de o parte, susține că palmaresul este la noua echipă a Craiovei, asociată cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, în timp ce Mititelu, pe de altă parte, are un act de la OSIM care atestă că deţine înregistrată marca Fotbal Club Universitatea Craiova!

De asemenea, în raportul înaintat către secretarul general, Viorel Duru apreciază că “sursele credibile de finanțare prezentate de club sunt de doar 200.000 euro, insuficiente pentru participarea la competițiile la care trebuie să participe Fotbal Club U Craiova SA în sezonul 2013/2014, respectiv Campionatul Național Liga 2, Cupa României și campionatele de juniori la cinci categorii de vîrstă.”

Comisia de Disciplină a FRF va analiza dosarul de înscriere al U Craiova luni, 29 iulie.

Sursa: ghidsportiv.ro



6 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    442

    Duru…ce hal de oameni,fac tot posibilul sa faca rau.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    497

    http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+2/Viorel+Duru+blocheaza+visele+oltenilor++

    Vedeti comentariile de la acest articol cu oameni care n-au nici-o treaba cu Craiova dar ne incurajeaza…

    Mafia FRF…

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1383

    Doamne ce panarama de comunicat.. ar trebui sa-si dea demisia.. cum poate sa scrie o asa aberatie in comunicatul ala…. no comment cititi raportul si va minunati..

  4. #4
    Troll
    Data de inscriere
     21-05-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    241

    Deci se invarte in jurul cozii asta… cum pana mea frate cand asta are marca inregistrata pe nume ? Daca vrea el sa se numeasca FC MITITELUL BRUTAR poate sa se numeasca si asa !!!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     30-03-2010
    Mesaje
    116

    Duru Duru sa ce manace curu!!!!!

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    423

    la puscarie si cu duru…este incredibil ce se intampla la frf-lpf…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.