Calafat: Bulgăroaică reţinută pentru că a vrut să treacă graniţa cu un...

Calafat: Bulgăroaică reţinută pentru că a vrut să treacă graniţa cu un buletin fals

584
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoană de sex feminin, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească falsă.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, vineri, pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind pe jos, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este Jivkoya C., cetăţean bulgar, în vârstă de 22 ani. Aceasta a declarat că a procedat astfel deoarece   şi-a pierdut documentele de identitate în Belgia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    562

    Ciudat,treaba buna politia romana,bravo.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1453

    mai bine o lasau sa treaca

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.