Tabăra folk Calafat 2013

Tabăra folk Calafat 2013

556
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Ajunsă la cea de a 16-a ediție la activ, tabăra folk de la Calafat, devenită internațională prin participarea artiștilor din Bulgaria și Serbia, este, fără îndoială, unul din cele mai longevive evenimente folk din România. Tabăra este, fără îndoială, cel mai important eveniment cultural din orașul de pe malul Dunării.

Ediția 2013 se anunță deja una extrem de bogată, atât ca nume prezente în tabără, dar și din punctul de vedere al evenimentelor ce vor avea loc. Dacă în perioada 1-5 august evenimentele se vor desfășura în Calafat, pe 6 august are deplasarea la Vidin, în Bulgaria, iar pe 7 august întreaga suflare a taberei se mută la Cetate, “acasă” la Mircea Dinescu. Nu vor lipsi lansările de albume, Nicu Alifantis a anunțat deja pe pagina personală de facebook că va lansa pe 6 august albumul Mozaic la Calafat și probabil și ceilalți artiști care au scos album îm acest an vor fi disponibili pentru autografe pe albumele apărute în acest an (ma gândesc la Vasile Mardare și la Adi Bezna).

Așadar, dacă puteți ajunge măcar pentru o zi la Calafat, măcar pentru o seară de spectacol, nu ezitați să o faceți. Eforturile lui Dan Vană merită cu vârf și îndesat un public cald și iubitor de muzică folk.

 

Sursa: www.foreverfolk.com 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    563

    Fani muzici Folk fac boom.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.