Mititelu, în aşteptarea judecăţii în dosarul Ştiinţei: „Dacă nu mă vor înscrie,...

Mititelu, în aşteptarea judecăţii în dosarul Ştiinţei: „Dacă nu mă vor înscrie, suporterii vor ieşi pe străzi”

1.011
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,60)

După ce vinerea trecută Comisia de Disciplină a FRF a amânat judecarea în cauza înscrierii FC U Craiova în Liga a II-a din cauza unor vicii de procedură, astăzi este aşteptat un verdict în acest sens. Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu a declarat, la Radio GSP, că în situaţia unei soluţii nefavorabile, are „semnale” că „începe revoluţia fotbalului românesc”, făcând trimitere la suporterii care sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta.

„Dacă nu vor să mă înscrie, am varianta să apelez la statul român. Voi apela la o ordonanţă prezidenţială, iar Parchetul mă va înscrie în Liga a 2-a printr-o procedură penală. Dacă ne dau afară pe uşă, noi intrăm pe geam. Am soluţie să rezolv situaţia în 5 zile. Am şi scris plîngerile penale împotriva lor şi sînt pregătit de orice.

Cinci la sută recunosc că mi-e teamă să nu facă din nou ceva ilegal. Dacă totuşi se va întîmpla, am semnale că va fi o explozie socială, suporterii vor ieşi pe străzi. Începe revoluţia fotbalului românesc. Parchez autocarul în faţa DNA şi nu mai plec d-acolo pînă nu mă înscriu. Nu mă voi lăsa!”, a spus Adrian Mititelul, astăzi, la radio GSP. 

Vom reveni cu amănunte privind sentinţa dată în cazul înscrierii FC Universitatea Craiova!



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2007
    Mesaje
    2

    maincales aia despre care ziceai ca nu merita echipa!! fmm de jigodie

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    569

    Iasa suporteri in strada ca e el neputincios…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.