Ford Motor Co recheamă în service peste 33.000 de maşini hibride C-Max

Ford Motor Co recheamă în service peste 33.000 de maşini hibride C-Max

815
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ford Motor Co va rechema la service 33.021 maşini hibride C-Max, deoarece o componentă a plafonului nu îndeplineşte cerinţele de protecţie împotriva traumatismelor craniene, transmit AP şi Reuters.

Vor fi rechemate numai vehiculele fără plafonul opţional panoramic din sticlă şi care au fost construite în perioada 19 ianuarie 2012 – 26 iunie 2013, în Michigan. Ford va instala în aceste vehicule materiale plastice care absorb energia pentru a rezolva problema. Agenţia americană pentru siguranţa traficului (NHTSA) a descoperit aceste probleme în urma testelor efectuate, dar nu au fost raportate accidente.

În 17 iulie, Ford a anunţat că va moderniza gratuit unele modele hibride din SUA şi Canada, pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică a vehiculelor. Producătorul auto american va recalibra sistemele de reglare pentru 77.000 de modele hibride Ford C-Max, Fusion şi Lincoln MKZ fabricate în 2013.

Unii clienţi sunt nemulţumiţi că aceste modele nu ajung la o economie de combustibil de un litru de benzină la 20 de kilometri promisă în reclamele Ford. Compania va majora viteza maximă a maşinilor care pot fi conduse în regim de funcţionare electrică de la 100 la 137 kilometri pe oră.

În România, Ford Motor a început anul trecut producţia de serie a noului model de automobile Ford B-Max la fabrica din Craiova. Noua fabrică de producţie a vehiculelor de la Craiova este rezultatul unei investiţii de peste 500 de milioane de euro (aproape 650 milioane de dolari) efectuate de Ford.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    629

    bine de stiut.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.