Craiova: Întreruperi în furnizarea apei în cartierul Bariera Vâlcii

Craiova: Întreruperi în furnizarea apei în cartierul Bariera Vâlcii

648
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii din cartierul Bariera Vâlcii rămân, mâine, fără apă la robinet timp de circa patru ore. SC Compania de Apă Oltenia SA a anunţat întreruperea alimentării cu apă potabilă pentru ziua de 6 august 2013, între orele 10:00 – 14:00, în cartierul menţionat.
Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de reparare a unor elemente componente ale conductei Superioară 2, la subtraversarea căii ferate, în zona Gării CFR Craiova.

Utilizatorii de apă potabilă din zona menţionată sunt atenţionaţi că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie, precizează conducerea societăţii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    722

    Apa va arata jalnic dupa,insa reduceri nu vor fi….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.