Baschet: SCM Craiova a inceput antrenamentele pentru noul sezon

Baschet: SCM Craiova a inceput antrenamentele pentru noul sezon

516
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)


Baschetbaliștii de la SCM U Craiova s-au reunit aseară în formulă redusă, la primul antrenament au fost prezenți doar 6 jucători, au lipsit americanii Seals și Bureau care au sosit aseară în România, Ionuț Drădușin, estonienii Hallik și Sokk angrenați în preliminariile Campionatului European cu echipele naționale. De asemenea, Damian și Ciotlauș, prezenți la echipele naționale de tineret.

Începând din acest sezon noul secund al antrenorului Anedlko Mandic este fostul antrenor al echipei feminine SCM U Craiova, Milan Nisic.Milan Nisic a mai activat ca tehnician la echipa naţională a Serbiei, categoria juniori şi tot în Serbia a condus de pe banca tehnică echipa feminină, senioare, a grupării Steaua Roşie Belgrad. Milan Nisic maie este cunoscut în lumea baschetului românesc, tehnicianul sîrb fiind o bună perioadă de timp antrenorul principal al prim-divizionarei masculine C.S. Otopeni.

Au fost prezenți la reunire: Popescu, Kovac, Mocanu, Maric, Petrișor și Gavrilă.

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    756

    Rup tot baieti astea….

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1022

    bravo baieti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.