Craiova: Flash mob “Sport 4 healthy life”, în Piaţa „Mihai Viteazul”

Craiova: Flash mob “Sport 4 healthy life”, în Piaţa „Mihai Viteazul”

2.097
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Cinci tineri voluntari din Iordania, Spania şi Portugalia vor dansa joi, 8 august 2013, între orele 20:00 şi 22:00, în Piaţa Mihai Viteazul, pentru a arăta craiovenilor cât de importantă este mişcarea pentru ei.

Tinerii au ales această formă de comunicare – flash mob- deoarece consideră că prin artă se înlătură orice barieră de limbă şi de cultură. Alături de cei 5 se vor afla şi voluntarii Centrului de Tineret Craiova, Asociaţiei pentru Tineri Streets şi membrii trupei WAW. Tinerii se vor bucura dacă şi trecătorii vor dansa alături de ei.

Acţiunea face parte din proiectul „Sport 4 healthy life” la care participă cei cinci voluntari ai EVS (Serviciul European de Voluntariat) şi se desfăşoară în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.

Proiectul „Sport 4 healthy life” se desfaşoară în cadrul programului Tineret în Acţiune, Acţiunea 2, Serviciul European de Voluntariat, pe o durată de 5 luni. Proiectul implică parteneri din 4 ţări: România – asociaţia de găzduire, Spania, Portugalia şi Iordania – asociaţii de trimitere.
În perioada august – septembrie 2013, cei cinci voluntari SEV vor desfăşura, împreună cu tinerii rromi şi tinerii defavorizaţi din Clubul CIVIS, activităţi sportive nonformale outdoor.



5 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1032

    super.deci participa si ai nostri?

  2. #2
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    316

    E pentru tiganii obezi cu sapte cefe, asa scrie.
    Oricum, bine ca si-au ales luna august. Pacat ca nu danseaza pe la orele 16.

  3. #3
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    317
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    super.deci participa si ai nostri?

    La cine te referi, la persoanele cu disabilitati? Scrie mai la sfarsit.
    Ai dreptate, oricum, chiar si in cazul asta, pt ca aproape tot poporul roman e format in prezent din persoane cu dizabilitati (mintale, fizice, culturale etc), plus ca detinem minoritati care ne handicapeaza si mai tare.

    Totusi, e de mirare cum vin astia sa faca flashmob cu tiganii de aici. Ei nu vad ca au pe strazile lor din Vest cu zecile de mii?! Pe aia nu-i invita la flashmob?!Ca pe aici nu cred ca o sa dea buzna, iar daca o sa apara cativa, sigur nu o sa fie bietii tigani sclavi la infractori, care isi duc zilele prin niste bordeie nenorocite, pe niste ulite pierdute sau pe campuri.
    Cat de imbecila e si societatea asta vestica si cat de ipocrita!……..Prostanaci vestici si actiuni imbecile de UE-liberalo-gayste.Pai, ii conduc eu prin tiganie, sa-i adune pe aia la un flash mob, dar mi-e ca puradeii si amaratii aia o sa ceara niste faina,carne, ceva, nu sa faca flash moburi si aerobica. Niste apa, case etc.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    654

    Ar trebuie sa facem mai multa miscare dar aceste actiuni nu ne fac sa invatam nimic

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    792

    Respect voluntarilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.