Filiasi: Târgul de locuri de muncă

Filiasi: Târgul de locuri de muncă

714
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fundaţia “Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Formare Profesională (CREFOP)”  organizează în date de 09 august 2013 împreună cu partenerii săi locali  Târgul de locuri de muncă după următorul program:

–  09.08.2013 – Filiaşi, ora 13:00, Primărie

Evenimentele vor avea loc în cadrul proiectului  “Active-e: Întărirea capacităţii partenerilor sociali şi structurilor administrative de implementare a unor măsuri active de ocupare, la nivel local şi zonal, în regiunea Sud Vest Oltenia”.

Proiectul “Active-e “ se derulează pe o perioadă de 2 ani şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 “Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenţie 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Obiectivul general al acestui proiect constă în dezvoltarea unor măsuri de îmbunătăţire a capacităţiilor de ocupare a 1150 de beneficiari (persoane inactive şi şomeri de lungă durată) din regiunea  Sud-Vest Oltenia.

Târgurile îşi propun să vină în întâmpinarea nevoilor forţei de muncă locale (şomeri de lungă durată sau persoane inactive) precum si potențialilor angajatori ce vor găsi pe aceasta cale o modalitate eficientă de a se apropia de piaţa forţei de muncă locale, de a cunoaşte în mod nemijlocit, direct, calitatea acesteia intr-un climat deschis, într-un mediu favorabil interacţiunii de tip controlat în care potenţialii angajaţi să îşi poată pune în valoare bagajul de informaţii legate de piaţa muncii, competenţe certificate şi necertificate, atitudini, aptitudini  şi cogniţii.

Scopul final al acestor târguri de muncă  este acela de a obţine finalitatea procesului de informare şi consiliere, respectiv angajarea persoanelor din grupul ţintă al proiectului şi anume a 1150 persoane inactive sau şomeri de lungă durată.

 

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la următoarele date de contact:

Adresă: Str. Elena Cuza, Nr. 30, Sector 4, Bucureşti

Telefon/ Fax:031-805.5703/ 031-432.6570

Adresă e-mail: targuldejoburi@crefop.ro

Persoană de contact: Magdalena Condurat – Expert organizare eveniment

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în Oameni!”.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    811

    Interesant…

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1050

    cel care e somer de lunga durata tot asa va ramane

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-12-2012
    Mesaje
    20

    o mare vrajeala asta este asa de fatada iti ia datele si cica te suna iei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.