Echipa Le Baron începe pregătirile pentru sezonul de toamnă

Echipa Le Baron începe pregătirile pentru sezonul de toamnă

345
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Cunoscătoare a proverbului că omul gospodar se îngrijeşte din vară de venirea frigului, echipa Le Baron va începe pregătirile pentru sezonul de toamnă. Asta nu înseamnă, însă, că ne dorim haine groase şi umbrele, numai că, începând cu 10 august, alături de Chef Florin Dumitrescu şi D’Artagnan, ne vom ascuţi din nou creioanele şi cuţitele pentru a pune în practică noul Meniu de Toamnă.
Un meniu mai bogat în calorii, mai fierbinte şi, de ce nu, mai voluptos în farfurii. Nu uităm, totuşi, esenţialul: fineţea gustului, designul rafinat şi acurateţea ingredientelor cu care v-am obişnuit. Gata cu siluetele franţuzeşti!

Şi pentru că avem deja câteva luni de experienţă, cu aceste secrete, ale noilor tendinţe în gastronomie, sperăm să deprindem totul mai repede şi mai uşor. Aşa încât, ne dorim ca în serile de 13 şi 14 ale acestei zodii să vă demonstrăm că merită pe deplin să ne treceţi pragul în continuare.
Chef Florin Dumitrescu va fi bucuros să vă primească! Aşa cum obişnuieşte, se ocupă personal de toţi oaspeţii, ale căror păreri ajung întotdeauna la noi.

Până la următoarea întâlnire, vă dorim doar zile cu soare în suflete şi nu uitaţi numerele noastre de telefon: 0351.413.444 şi 0735.322.766.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1117

    burta mare

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    907

    Pregatiri noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.