SCM Craiova, debut cu dreptul la Cupa Craiovei

SCM Craiova, debut cu dreptul la Cupa Craiovei

452
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Perioada de pregătire dinaintea noului sezon de handbal feminin continuă și în cea de-a doua jumătate a lunii august, iar astăzi, în Sala Polivalentă din Craiova a debutat cea de a VII-a ediție a Cupei Craiovei la handbal feminin. Pe lângă SCM Craiova, vor lua parte la competiție și CSM București, Cetate Deva și HCM Râmnicu Vâlcea.

În prima partidă a zilei CSM București a învins mult mai greu decât o arată scorul pe noua echipă a Vâlcii cu scorul de 35-29, după ce la pauză vâlcencele conduceau cu 18-17.

În cea de a doua întâlnire din sesiunea de dimineață SCM Craiova a întâlnit formația Cetate Deva de care a dispus la limită, scor 30-29. A fost un meci palpitant, pe muchie de cuțit care a ținut în priză spectatorii care au venit în Polivalenta din Bănie.

Cea mai bună marcatoare a Craiovei a fost Alexandra andrei (ex-Gogoriță) cu 9 goluri, iar Ionica Munteanu a fost îngerul păzitor dintre buturi.

Sursa: ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-08-2013
    Mesaje
    1

    Au jucat binisor, dar se putea si mai bine

    Incarca propriul video si promoveaza-l direct publicului tinta!
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    977

    Bravo lor,un merit al lor…

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    994

    Duminica se joaca ceva ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.