Circa 150 de tone de carne care urmau să fie comercializate de...

Circa 150 de tone de carne care urmau să fie comercializate de firme „fantomă”, indisponibilizate de poliţişti

868
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Aproximativ 150 de tone de carne de pasăre, în valoare totală de 200.000 de euro, au fost indisponibilizate, vineri, 16 august, de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor – I.G.P.R., în cadrul unei acţiuni desfăşurată pentru prevenirea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiilor intracomunitare, la care au conlucrat şi serviciile rutiere din Dolj şi Olt şi poliţişti de la Poliţia oraşului Curtici.

La data de 16 august a.c., poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu poliţişti de la serviciile de investigare a fraudelor şi serviciile rutiere din Dolj şi Olt, şi poliţişti de la Poliţia oraşului Curtici, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul alimentaţiei şi a achiziţiilor intracomunitare.

Poliţiştii au acţionat pentru identificarea în trafic a mijloacelor de transport suspectate că transportă mărfuri către beneficiari, respectiv societăţi comerciale româneşti asupra cărora existau date că sunt implicate în fraude şi activităţi evazioniste.

Astfel, au fost identificate 7 autotrenuri care transportau din Olanda, pentru agenţi economici din România ce funcţionau pe principiului firmelor ‘fantomă’, 147 de tone de carne de pasăre, în valoare totală de 200.000 de euro.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, pentru aceeaşi cantitate de marfă transportată, conducătorii auto aveau asupra lor documente de transport cu dublă destinaţie.

Marfa a fost indisponibilizată, urmând a fi valorificată conform procedurilor legale, în vederea recuperării prejudiciului cauzat bugetului de stat.



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    991

    150 de tone,inseamna bani multi si taxe 0 pt ei.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1159

    au prins tiruri?si vapoarele si nspe tiruri pe zi?

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    529

    Frectie cu menta la picior de lemn. Au prins vreun fraier ce nu si-a platit ,,taxa”.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4073
    Citat Mesaj initiat de mickyraven
    Frectie cu menta la picior de lemn. Au prins vreun fraier ce nu si-a platit ,,taxa”.

    Posibil

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.