Conducerea CS Universitatea plănuieşte deschiderea unui fan-shop în Craiova

Conducerea CS Universitatea plănuieşte deschiderea unui fan-shop în Craiova

1.027
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Conducerea Clubului Sportiv Universitatea Craiova vrea să deschidă un shop cu obiecte purtând însemnele clubului, de unde suporterii echipei să-şi poată achiziţiona suveniruri. 

„Ne dorim să deschidem un magazin rapid pentru a le oferi craiovenilor cât şi celor care iubesc echipa Universitatea Craiova posibilitatea să aibă un însemn cu acest club. Sunt foarte mulţi care vin din diferite zone şi nu pot să cumpere un fanion cu echipa Universităţii Craiova”, a declarat Pavel Badea la emisiunea „Divizia Locală” de la Digi24 Craiova.

Totodată din categoria „achiziţii”, Badea a vorbit şi despre o posibilă colaborare cu fostul selecţioner al echipei de tineret a României, Emil Săndoi, despre care a spus că ar fi oricând binevenit la club. Badea nu a precizat însă dacă s-au avansat deja discuţii în aces sens. „Emil Săndoi ar fi oricând bnevenit alături de noi. Sunt sigur că dacă el va dori, noi vom găsi o variantă pentrul el. Ne-am dori să profităm de experienţa şi informaţiile pe care le are despre tinerele talente din România”, a mai spus preşedintele CS U Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1052

    Nare rost.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1176

    da?fotbal tata ca nu mai vreau sa vad pe altii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.