CS Universitatea Craiova, meci amical cu Mioveni, pe „Oblemenco”

CS Universitatea Craiova, meci amical cu Mioveni, pe „Oblemenco”

986
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Universitatea Craiova a intrat în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon. Vineri, de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, trupa lui Erik Lincar va disputa penultimul joc de verificare dinaintea startului de sezon. 

Va fi un meci special, dat fiind tragicul eveniment care s-a abătut asupra Craiovei fotbalistice: o partidă – omagiu pentru Căpitan.
Orașul își va lua adio de la Costică Ștefănescu prin fotbal, sportul pe care el l-a dus la rang de artă.

Erik Lincar are tot lotul la dispoziție pentru acest joc amical, cu excepția lui Enache Câju, operat recent la mână. În ultima partidă amicală, cu Unirea Slobozia, încheiată nedecis – 0-0, Erik Lincar a mizat pe Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici, C. Bardu, A. Ionescu, Dragalina, Precup, Ganea, Voinea. In repriza a doua au mai jucat: Irimia, Pătraşcu, Stancu, Opriţa, Pîrvu, Dragicevic, Sin, Dragu, Vişan, Gado.

Adversara de vineri a alb-albaștrilor va fi colega de serie CS Mioveni. Gruparea argeșeană a încheiat pe poziția a noua stagiunea precedentă, cu 28 de puncte acumulate, golaveraj 27-23. CS Mioveni a fost campioana egalurilor în sezonul trecut, 11 dintre cele 24 de partide disputate încheindu-se fără învingător și învinși.

În penultimul joc de verificare, CS Mioveni a învins Alro cu 4-0, grație reușitelor lui Năstăsie, Tănasă, Popescu și Stan. În ultima partidă amicală, trupa lui Eftimie Iordan a încheiat la egalitate, 1-1, disputa cu divizionara C SCM Argeșul Pitești.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1075

    Nu-s cine stie ce de capul lor astea ai lu badelu!

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1195

    vrem fotbal.ne am saturat de vazut pe altii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.