Trupul lui Costică Ştefănescu a fost depus la capela Bisericii Hârşu din...

Trupul lui Costică Ştefănescu a fost depus la capela Bisericii Hârşu din Craiova

1.441
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Corpul neînsufleţit al marelui fotbalist Costică Ştefănescu a fost depus, în noaptea de miercuri spre joi, la capela Bisericii Hârşu din Craiova, după ce soţia acestuia a decis ca funeraliile să aibă loc în oraşul în care a jucat şi al cărui cetăţean de onoare este din 2003. Căpitanul echipei Craiovei Maxima a fost aşteptat la miezul nopţii la capelă de către foşti colegi, prieteni şi suporteri care au luat parte la o slujbă de pomenire oficiată de preotul Viorel Dică, parohul Bisericii „Hârşu”.

Soţia fotbalistului, Maria Ştefănescu, a afirmat că a decis ca soţul său să fie înmormântat la Craiova, pentru că aici a jucat şi era cetăţean de onoare al acestui oraş. „Toată lumea s-a bucurat foarte mult că l-am adus la Craiova. A iubit foarte mult Craiova, este cetăţean de onoare al Craiovei şi aici trebuia să ajungă. Îi plăcea foarte mult Craiova. şi în Miami când mergeam asculta melodia ‘M-a făcut mama oltean’. Fratele lui şi acum e foarte supărat că trebuia să mergem la Săbăreni (judeţul Giurgiu), în satul unde este născut. Dar este cetăţean de onoare al Craiovei şi toţi fanii şi colegii lui m-au sunat în continuu şi mi-au cerut să îl aduc la Craiova şi eu sunt convinsă că inima lui este la Craiova. Primăria Craiova s-a ocupat de tot ce este necesar pentru înmormântare. Fanii l-au primit cu durere în suflet şi cu bucurie că a fost adus aici”, a spus Maria Ştefănescu.

Aceasta a mai spus că soţul ei nu s-a sinucis şi că ar fi căzut de la etaj. „I-am zis: ştii că mi-ai promis că mai lupţi şi că mai stăm ani de zile. Şi a zis ‘lupt, lupt’. Deci de asta nu pot să cred că s-a aruncat. A ameţit şi a căzut”, a mai afirmat soţia marelui fotbalist.

Trupul neînsufleţit va fi dus joi dimineaţă la Stadionul „Ion Oblemenco” pe care Ştefănescu a jucat şi a câştigat trofee cu Universitatea Craiova, iar înmormântarea va avea loc, sâmbătă, la Cimitirul Sineasca, pe aleea eroilor, slujba fiind oficiată tot de către părintele Viorel Dică.

Ştefănescu a căzut marţi de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat. Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova suferea de o boală incurabilă şi era internat de mai mult timp în spital. AGERPRES



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1079

    Un loc langa Cristi Neamtu probabil va avea….condoleante familiei.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1191

    da dna.multi au fost inmormantati in craiova si primaria e singura care le pune flori la zile festive.mai vii dta de sarbatori etc.etc. sai pui 1 lumanare?din miami?
    hm.cred ca sangele apa nu se face si neamurile ar fi avut mai multa grija.
    ati mers prin cimintire?ati vazut cat sunt bojii de mari la foarte multe morminte?
    noi il cinstim dar sa vedem peste 1 an cum va arata mormantul.
    dzeu sal odihneasca si sa aiba grija de el pt cat a iubit el oltenii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.