Cristi Minculescu: „Salut revenirea în fotbal a Craiovei“

Cristi Minculescu: „Salut revenirea în fotbal a Craiovei“

512
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Cristi Minculescu, cunoscut fan al Universității Craiova, s-a arătat încântat de faptul că Bănia va avea, din nou, fotbal.

Despre proiectul inițiat de Pavel Badea, alături de Ovidiu Stângă, Corneliu Papură, Gică Craioveanu ori Silvian Cristescu, Minculescu a spus: „Salut revenirea în fotbal a Craiovei. Mă bucur enorm. Voi fi aproape de acest proiect, care a readus fotbalul pe Oblemenco. Sper ca în scurt timp să revenim în Liga întâi și să-i batem pe ăștia mari. Sunt unul dintre milioanele de suporteri ai Universității Craiova, echipa sufletului meu“.

Despre dispariția lui Costică Ștefănescu, Minculescu a spus: „Ștefănescu a fost stânca de care s-au izbit atâtea valuri potrivnice Universității Craiova și la propriu, și la figurat. Era inima unei regiuni întregi. Cu el am mers odată cu trenul de la Craiova, când era convocat la națională, am remarcat modestia lui, uneori chiar deranjantă. Acești fotbaliști au dat mai mult decât au primit, nu au fost recompensați suficient“.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1235

    multumim cristi

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1134

    Mereu aproape…lasa de inteles.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.