Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova infirmă ipoteza desfiinţării unor pieţe din...

Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova infirmă ipoteza desfiinţării unor pieţe din oraş

970
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Pieţele din Craiova nu se desfinţează, anunţă reprezentanţii SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, care vor să dezmintă unele zvonuri conform cărora în două cartiere din oraş ar urma să dispară pieţele. Conform reprezenanţilor Societăţii, zvonurile ar fi apărut chiar printre comercianţii din pieţe.

„Dimpotrivă, se doreşte reabilitarea tuturor pieţelor existente şi chiar înfiinţarea unor pieţe noi, venind astfel în întâmpinarea dorinţei craiovenilor de a avea pieţe cât mai apropiate de zonele de locuit”, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii.

„Am aflat cu surprindere că prin unele pieţe – mai ales în Craioviţa Nouă şi Valea Roşie – circulă zvonul că am intenţiona să desfiinţăm aceste pieţe. Nu este nimic adevărat. E doar o acţiune de intoxicare lansată intenţionat de diverşi indivizi care vor să-i racoleze pe comercianţii din pieţele noastre, pentru a-i determina să se mute în cine ştie ce târguri sau pieţe private. Îi asigurăm atât pe comercianţi cât şi pe cetăţeni că nu avem intenţia să desfiinţăm nici o piaţă. Dimpotrivă, vom continua modernizarea celor existente şi chiar vom înfiinţa altele noi”, a declarat  Cătălin RESCEANU, directorul general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    558

    Daca iar scoate afara din piete pe bisnitari si ar ramane doar adevaratii producatori (taranii), poate ar merita sa mai faca schimbari. Dar asa pentru ce, tot pentru bisnitari ?

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1234

    lasati taranii corecti sa vanda nu pe negri

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1135
    Citat Mesaj initiat de mickyraven
    Daca iar scoate afara din piete pe bisnitari si ar ramane doar adevaratii producatori (taranii), poate ar merita sa mai faca schimbari. Dar asa pentru ce, tot pentru bisnitari ?

    Asa este,sunt intr-u totul de acord.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.