Serviciul de ecarisaj din Craiova le-a făcut ONG-iştilor program de vizită în...

Serviciul de ecarisaj din Craiova le-a făcut ONG-iştilor program de vizită în adăposturile canine

989
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

După scandalurile de la cele două adăposturi canine din Craiova, care au avut în prim-plan nemulţumirile reprezentanţilor mai multor ONG-uri din oraş care acuzau că nu sunt lăsaţi să intre în zona padocurilor pentru a vedea cum sunt trataţi câinii fără stăpân, Serviciul de ecarisaj din municipiu a întocmit – aşa cum declarau încă din primăvară – un Regulament intern care prevede, printre altele, şi un program de vizitare. Astfel, ONG-urile interesate de soarta câinilor comunitari din Craiova vor avea acces la actiunile operatorului serviciului de ecarisaj de adăpostire, vaccinare, deparazitare, sterilizare, adopţie şi eutanasie, în baza unui program orar prestabilit.

Prin urmare, accesul membrilor din ONG-uri va fi permis in zilele de marţi, intre orele 11.00-12.00, şi miercuri, între aceleaşi ore. De altfel, solicitarea de participare va fi înregistrată într-un tabel care va fi transmis de serviciul de ecarisaj ONG-urile partenere, cu o zi inainte, pentru evidenţierea persoanelor care doresc să participe la aceste acţiuni.

Regulamentul de desfăşurare a serviciului de ecarisaj urmează să fie aprobat în şedinţa de Consiliu Local programată în data de 29 august 2013.



6 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-10-2008
    Mesaje
    1

    Pai chiar nu inteleg!!!! Este un adapost public!!!!! Daca este public ar trebui ca oamenii sa aiba acces in timpul programului de lucru al adapostului, integral. Daca ofereau 5 minute pe zi inseamna ca lucreaza doar 5 minute pe zi??? Daca vrei sa rezolvi o problema incerci sa gasesti solutii. Daca vrei ca oamenii sa vina la adapost sa adopte animale, organizezi vizite cat mai ample cu program flexibil. Altfel, inseamna ca ai ceva de ascuns. Daca vrei sa adopti un caine trebuie sa-ti iei si concediu!! Asta este, suntem niste idiotzi la mana unor oameni politici. Degeaba am facut revolutie (sau ce am facut….), ne-am ales cu noi stapani, mai rai, mai avizi de bani, mai brutali!!!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    491

    reprezentatnii ONG urilor ar face bine si ar aduna cainii de pe strada si nu ar mai apara cu atata nesimtire animalele care musca copii….

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     27-12-2007
    Mesaje
    9

    daca tot sunt atat de aprinsi impotriva autoritatilor de ce nu isi fac ONG-urile propriul adapost si sa ia toti cainii de pe strazi? Nu cred ca este vorba de bani, au ei de unde lua fonduri ca doar nu fac munca pro-bono.

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    496

    pt ca pe ong uri nu le itereseaza starpirea cainilor din oras,pt ca ar murii sursa de bani….ce draq,nu va prindeti….

  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1145

    Adevarul este ca nu ne trebuie ONG-uri profitabile…

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1238

    frate sa ii ia acasa la ei ongistii.statul cheltuie din banii nostri pt acesti caini.ei de unde au?si daca au sa se uneasca cu statul si sa le asigure ce trebuie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.