Primăria Craiova anunţă că este cu plăţile la zi. Mai mult, a...

Primăria Craiova anunţă că este cu plăţile la zi. Mai mult, a făcut şi economii

1.309
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Municipalitatea anunţă că bugetul oraşului se prezintă bine, ba, mai mult, Primăria Craiova a reuşit să strângă şi ceva economii în prezent fiind cu „plăţile la zi”.

Spitalul „Filantropia” din Craiova va primi, luna aceasta, 17 miliarde de lei vechi de la administraţia locală, după ce, luna trecută, Primăria Craiova a mai alocat 5 miliarde lei vechi. Banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea unităţii medicale.
„Încercăm să punem la punct acest spital, bineînţeles şi cu ajutorul sponsorilor care au donat bani pentru refacerea spitalului. La anul, ne vom concentra şi pe celelalte două spitale subordonate Primăriei (Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul de Neuropsihiatrie – n.r.)”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Rectificare pozitivă

Primarul Craiovei a precizat, astăzi, că până la sfârşitul anului se aşteaptă la un plus de circa 160 de miliarde lei vechi la bugetul local şi că municilapitatea are un sold de 250 de miliarde de lei în trezorerie, „lucru care nu s-a mai întâmplat până acum”. „Taxele şi impozitele locale s-au încasat bine până acum, nu avem arierate, toate plăţile sunt la zi, iar situaţia regiilor din subordinea Primăriei se îmbunătăţeşte pe zi ce trece”, a declarat Vasilescu.

Totodată, primarul Craiovei a afirmat că activitatea economică din Craiova s-a îmbunătăţit, conluzia reieşind din colectarea impozitului pe venitul global (IVG), care, potrivit edilului, a crescut anul acesta cu 60 de miliarde lei vechi. „În 2012 s-au colectat 20 de miliarde lei vechi din IVG, iar anul acesta 80 de miliarde de lei”, a spus Vasilescu.



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-06-2009
    Mesaje
    49

    Asta e ceva de genul „Noua ne ajungeau si mai putini bani, dar va marim taxele preventiv”

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1168

    Synt niste mincinosi profitorii.

  3. #3
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    354

    S-au marit foarte mult preturile la apa rece, incalzire, transport si toate cele.
    De ce acopera primaria pierderile si furturile din aceste regii, companii samd pe banii nostri?!
    De ce nu auzim de dosare penale deloc pe la Craiova?! Doar se lauda ca in urma controalelor s-au descoperit nereguli si furturi de sume imense de bani!
    In cazul asta, unde-s procurorii de Craiova?!
    Altii fura si toti se fac CA nu stiu nimic, iar noi platim toate pierderile si furturile. Infractorii isi mai trag cate un cont – noua, iar jumate din craioveni asculta cum le chioraie matele.

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1249

    tatica a adus de acasa cred

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    998

    Mananca **cat cu polonicu …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.