Ţigări, parfumuri şi bijuterii de contrabandă pe ruta Craiova-Istanbul

Ţigări, parfumuri şi bijuterii de contrabandă pe ruta Craiova-Istanbul

1.334
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) au descoperit într-un autocar ţigări şi altă marfă contrafăcute, în valoare de circa 180.000 de lei. Controlul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 august, şi s-a înscris într-o acţiune pentru prevenirea şi combaterea fraudelor vamale care s-a desfăşurat în colaborare cu lucrători din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova şi Direcţia Regională de Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit în trafic un autocar condus de cetăţeanul turc T. AKUNES, 46 de ani, care efectuează curse regulate Craiova-Istanbul.

Cu ocazia controlului vamal efectuat, a fost identificată, ascunsă în diverse compartimente ale autocarului, mai multe marfă, reprezentând pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci, parfumuri şi pantofi ce poartă însemnele unor mărci consacrate, precum şi o cantitate însemnată de argint.

Marfa a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciuni cu privire la implicarea cetăţeanului turc, în activităţi de contrabandă, valoarea de piaţă a produselor confiscate, ridicându-se la peste 180.000 lei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1275

    Nu cred ca este primul sau ultimul,se practica acest obicei de ani buni,insa cu siguranta in mai toate puctele vamale nu se controleaza masinile sau autovehiculele la sange,astfel permitanduse in decursul anilor tuturor celor care au curajul sa faca asta sa egziste fel si fel de portite pe unde stiau ca nu-s probleme.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1314

    iauzi mahomed cum se imbogateste pe pielea prostilor.
    bre decenii intregi ne-ati cotropit nu va mai starpim vere ?
    apare el STEFAN CE MARE si v-o trage

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.