FC U Craiova a solicitat FIFA ca CS U să nu mai...

FC U Craiova a solicitat FIFA ca CS U să nu mai folosească însemnele, culorile şi imnul Universităţii

7.562
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a solicitat FIFA să excludă din Liga a II-a gruparea CS Universitatea, finanţată de primărie, şi să îi interzică acesteia să folosească însemnele, culorile şi imnul. În paralel, Fotbal Club Universitatea Craiova a înaintat o plângere penală Direcţiei Naţionale Anticorupţie „pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de către toţi cei implicaţi”, notează Mediafax. 

Astăzi (joi, 5 septembrie n.r.), clubul nostru a sesizat FIFA cu o acţiune împotriva Federaţiei Române de Fotbal şi a SC Club Sportiv U Craiova SA. În cadrul acţiunii am solicitat FIFA să ne admită următoarele capete de cerere: 1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competiţiei Ligii a II-a; 2. Obligarea acestei societăţi de a-şi schimba denumirea; 3. Interdicţia de a folosi, de către această societate, a culorilor, însemnelor, imnului, care aparţin de drept clubului nostru; 4. Obligarea în solidar a FRF şi Club Sportiv U Craiova SA de a plăti suma de 50.000 euro, reprezentând daune interese, pentru fiecare zi în care şi-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. Urmează ca FIFA să stabilească un termen de judecată, cel mai probabil la sfârşitul lunii octombrie a acestui an„, se arată în comunicatul FC Universitatea.



24 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     19-03-2012
    Mesaje
    67

    aberatii… ipotetic vorbind: Primaria pierde si o sa trebuiasca sa plateasca despagubirile, cei 50.000 Euro, o sa iasa cumva dintr-un joben fermecat sau o sa fie din banii mei platiti pentru impozitul pe avere?

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     08-12-2007
    Mesaje
    123
    Citat Mesaj initiat de cybuletz
    Citat Mesaj initiat de horhe7002
    (textul este necorectat pentru a nu interveni o autocenzura).

    inteleg sa gresesti o data, dar „chear” ala folosit de 2 ori nu pare greseala din neatentie … dar poate are alta culUare si de aia
    cat despre echipe, ori mititelu, ori olguta care l-a sustinut pana acum 2 luni … tot o apa si-un pamant

    apropo de culUare… PDL este scris bine?

  3. #23
    Member
    Data de inscriere
     18-07-2009
    Mesaje
    99

    Respectele mele Claus. Ai mare si perfecta dreptate. Suntem olteni cu adevarat avem o istorie, un trecut si trebuie sa tinem cu adevarata echipa, adevaratul brand FC. U CRAIOVA nu Cs craiova ca doar nu este echipa de handbal. Nu se merita sa tinem cu echipa olgutei aceasta primarita inapta care nimic nu face. Aceasta echipa este una creata politic dar saracii jucatori nu stiu cum se joaca fotbalul. Am fost la maciul cu Bistrita din curiozitate sa vad cum joaca aceasta facatura de echipa si am fost profund dezamagit. Ce joaca ei nu se numeste fotbal mai degraba am ras de gafele care le faceau jucatorii echipei CS M-am simtit ca la circ Nu cred ca are vre-o vina mititelu pt desfintarea echipei, tot interese politice au fost la mijloc. De ce Olga ia luat stadionu si el in campania electorala ia daruit stadionul pentru ca lumea sa calce pe gazon ca sa fie aproape de Olga care o pipaia Mazare ? Consider ca FC U CRAIOVA a ramas si va trebuii sa ramana in inimile noastre chiar daca este Mititelu patron. Sa nu uitam istoria ! Hai Craiova. Fc nu echipa de badminton Cs Craiova ) Numai bine !

    Citat Mesaj initiat de Claus94
    huaaa are dreptate mititelu dao in [ana mea 2 echipe intrun oras cu acelasi nume e plagia copiile nu au valoare a intrat asta la primarie si face ce rvea ea cu orasu tot mai bun era Antonie Solomon cea facut pt craiova nimic isi baga bani in buzunare huaaaa rusine rusine neam facut de ras in toata tara sia facut ea echipa sa facut si patroana de echipa de footbal acuma face ce rvea din orasul nostru din banie sa alege prafu de cand a iontrat asta la primarie a zis ca face 50.000 de locuri de munca 20.000 de garsoniere are o groaza de timp ce a facut nimic a taiat 2 pamblici la proiectele incepute de Antonie Solomon
    Deschideti ochi mancavas craiova va si si va ramane U.Craiova si alte plagiaturi care le face olguta
  4. #24
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-10-2012
    Mesaje
    24

    A vazut ca este iar iubit si acum incepe sa se umfle.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.