CS Universitatea Craiova, eliminată din Cupă

CS Universitatea Craiova, eliminată din Cupă

598
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea Craiova a fost eliminată, aseară, din Cupa României Timișoreana, de către divizionara C, Chindia Târgoviște, cu scorul de 3-1, după prelungiri. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1.

Partida disputată pe stadionul Eugen Popescu, în fața a peste 1500 de spectatori a fost de un slab nivel tactic. Chindia a dominat teritorial partida, dar nu a reușit să-și creeze ocazii clare de a înscrie. Golul totuși pică în poarta lui Brac în minutul 40 când Cristi Cherchez scăpat singur cu portarul sârb al Craiovei îl execută cu un șut plasat.

După pauză CS U râmâne în 10 jucători de câmp, căptitanul Ionescu este eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene, iar misiunea Craiovei este tot mai dificilă. După câteva ocazii mari ratate de târgovișteni, Pătru îl agață în careu pe Voinea și oltenii primesc lovitură de pedeapsă. Dragalina înscrie de la punctul cu var și CSU egalează situația pe tabelă. Până la final nu se mai întâmplă nimic și se intră în prelungiri.

Intrat după pauză în teren Oprița primește un cartonaș galben în minutul 90 și face un henț prostesc în minutul 99 lăsându-și echipa în doar opt jucători. Cu doi oameni în plus Chindia rezolvă ecuația calificării în doar 5 minute, Grigore și Lucian Pârvu punctând pentru o victorie importantă a dâmbovițenilor.

În tabăra craioveană a fost mare tristețe la finalul întâlnirii, în afara eliminării premature din Cupa României, CSU a pierdut și doi oameni importanți pentru derbyul Craiovei de sâmbătă, de la Severin.

CSU Craiova: Brac – Cârjă, Ljubinkovic, Vișan, Scarlat (46 Pătrașcu), Bardu, Dragalina, Ionescu, Precup (56 Dragicevic), Ganea (46 Oprița), Voinea.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     16-03-2009
    Locatie
     prin curtea scolii...
    Mesaje
    593

    Multumim Chindia Târgoviște! Stiinta este numai una!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    573

    Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!multumIM Targoviste!!!!!!!!!!
    FRF- A DICTAT ACEL 11M PT CS OLGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1414

    O stire binevenita pentru uni si nebinevenita pentru alti as zice,deja si-au declarat cativa dragustea pentru Cs.U,oricum multam Targovistenilor de cadoul oferit adevaratilor suporteri ai FC.U.Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.