Caiova: Concursul „OlteniaStar” invită elevii talentaţi la competiţie

Caiova: Concursul „OlteniaStar” invită elevii talentaţi la competiţie

1.320
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie a V-a ediţie a concursului „OlteniaStar”. Tinerele talente din domeniile muzicii, literaturii şi artelor plasticepot fi, astfel, descoperite  şi promovate.

“OlteniaStar este un concurs aflat la ce-a de-a V-a ediţie, care se adresează elevilor de liceu din judeţul Dolj care vor să se înscrie la una din cele trei probe: artă plastică, muzică şi poezie. Ne dorim ca mulţi tineri şi să intre în concurs şi să se distreze alături de noi. Este o posibilitate pentru ei de a se exprima liber şi pentru noi de descoperi noi talente”, a spus Alina Ionescu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj.

Pentru a se înscrie la concurs participanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Înscrierea se face în perioada 15 septembrie-21 octombrie, prin completarea unei fişe care se găseşte pe site-ul www.dsjdolj.ro sau la sediul instituţiei, de pe strada „Gheorghe Doja” nr. 2, Craiova. Perioada de înscriere va fi urmată de două etape de preselecţie a finaliştilor, care au loc pe secţiuni. “Prima etapă de preselecţii se va desfăşura pe data de 24 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, iar cea de-a doua va avea loc pe 31 octombrie”, a mai spus Alina Ionescu.

Concursul are trei probe: artă plastică – cu secţiunile grafică, pictură, caricatură; muzică – cu secţiunile muzică uşoară, muzică populară, muzică folk; poezie – cu o singură secţiune, creaţie.

Selecţia finaliştilor la probele de artă plastică şi literatură va fi făcută de un juriu specializat, în intervalul 24 octombrie – 11 noiembrie a.c., iar selecţia finaliştilor la proba de muzică se va face în cadrul celor trei preselecţii de către un juriu specializat. În ceea ce priveşte comunicarea rezultatelor finale pentru probele de la secţiunea de muzică, aceasta va fi făcută în data de 12 noiembrie a.c., pe site-ul DJST Dolj, precum şi la adresele de email din fişele de înscriere. Festivitatea de premiere este programată să se desfăşoare în cadrul finalei, pe 14 noiembrie a.c.

Ocupanţii locurilor I – al III-lea vor beneficia de o excursie tematică gratuită şi de promovarea talentului în cadrul unor evenimente culturale organizate de DJST Dolj şi de parteneri.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Primăria municipiului Craiova, Consiliul Judeţean al Elevilor Dolj, Asociaţia Ro-Talent, Radio România Actualităţi, Radio Oltenia Craiova şi Palatul Copiilor Craiova.



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1424

    lucru frumos pt copii

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1454

    Bafta tuturor boracilor.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-10-2013
    Mesaje
    0

    Pai si rezultatele au aparut? Si unde le pot vizualiza si eu?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.