Două milioan€ pentru echipă! Mititelu arată cu degetul spre Primăria Craiova

Două milioan€ pentru echipă! Mititelu arată cu degetul spre Primăria Craiova

1.353
33
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,33)

€€Avocatul clubului FC Universitatea Craiova, Mircea Moise, a declarat, în urmă cu puţin timp, la Judecătoria Sector 2, unde se desfăşoară procesul dezafilierii echipei lui Adian Mititelu, că Primăria Craiova ar fi dat mită la FRF două milioane de euro, pentru locul primit de CS „U” Craiova în Liga a II-a, scrie presa centrală. Astăzi, magistatul care judecă dosarul a stabilit data de 10 octombrie ca termen în cazul dezafilierii FC Universitatea Craiova de către Federaţia Română de Fotbal.

Inculpaţii Sandu Mircea, Dragomir Dumitru, Federaţia Română de Fotal şi Liga Profesionistă de Fotbal au depus o cerere să-şi angajeze un apărător. De asemenea, li s-a pus în vedere să-şi desemneze un mandat în ceea ce priveşte atât federaţia cât şi liga, întrucât conducătorii lor sunt inculpaţi în acest dosar şi nu pot reprezenta legal interesele federaţiei şi ligii. S-a acordat termen pe data de 10 octombrie, dată la care vom discuta şi o cerere de renunţare a municipiului Craiova, pentru că s-a dat mită Federaţiei Române de Fotbal două milioane de euro pentru a primi acel loc. 

Urmează ca la termenul acordat să se pună în discuţie dacă Primăria Municipiului Craiova poate renunţa la cele două milioane de euro şi cum au intrat banii în contul federaţiei, cum au ieşit aceşti bani din contul federaţiei. Vorbim de două milioane de euro, un milion de euro pentru fiecare an. Întrebaţi-o pe doamna primar, pentru că vă poate explica cum stau lucrurile cu actele transmise de doamna primar înainte de a se acorda locul, stenogramele se şedinţă ale Comitelui Executiv al FRF, care spun anumite lucruri. Eu cred că organele statului vor face lumină şi sub acest aspect„, a declarat, potrivit rtv.net, avocatul clubului FC Universitatea Craiova, Mircea Moise.

Acesta mai spune că prejudiciul adus Clubului lui Mititelu este de circa 284 de milioane de euro.

Foto: puterea.ro



33 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    52

    exact ! cand deschizi gura trebuie sa si probezi. numai ca noi suntem tara curvelor virgine, tara unde „oamenii legii” isi fac datoria (de mafioti, as putea spune), si tara unde „mergi sa-ti demonstrezi nevinovatia”. se pare ca pamantul va fi mostenit de dobitoci.

  2. #22
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1462

    Nu mai vrem povesti…vrem realitate!!!

  3. #23
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    416
    Citat Mesaj initiat de kartman
    … se pare ca pamantul va fi mostenit de dobitoci.

    Cu siguranta, in viata asta. Ce credeai?

  4. #24
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1012

    Ce bine ar fi sa facem un referendum prin care sa se ajunga sa se alege alt primar …

  5. #25
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    417
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Ce bine ar fi sa facem un referendum prin care sa se ajunga sa se alege alt primar …

  6. #26
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    418

    Ce e mai rau este ca procesele astea cu scandal si tinute mai mult prin presa, așaaa…la shto si prin unghere politice puturoase, mai mult strica, pentru ca am impresia ca ii ajuta pe astia, alde Sandu si Dragomir, pana la urma.
    Sunt acuzati de ceva greu de probat, iar la urma tot ei ies basma curata, cu certificat de la instantele de judecata. Pacat, pt ca toata lumea asta stie cine sunt ei si cata mizerie este in fotbal.

  7. #27
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-02-2012
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    11
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    primaria a dat mita 2 mil euro? greu de crezut asa ceva

    ai dreptate , si eu banuiesc ca a dat mai mult …

  8. #28
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    87
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    Pai si asa calculezi valoarea clubului? Clauza de reziliere o pui oricat, de regula cat mai mare, mult peste valoarea jucatorului, tocmai ca jucatorul sa nu rezilieze contractul si sa plece la alta echipa care ar plati acea clauza de reziliere. Astfel, o eventuala echipa care ar dori un jucator nu ar plati acea clauza, care este mult mai mare decat valoarea jucatorului, mai bine incearca sa-l cumpere de la club, la valoarea lui reala. Asa ca acele clauze nu sunt un prejudiciu pentru ca acea valoare nu a fost niciodata in patrimoniul clubului. Prejudiciu maxim pe care-l pot obține este valoarea tuturor jucatorilor care au aparținut clubului, au fost in patrimoniu, și au plecat liberi de contract, dar aici iti dai seama ce discutii vor fi. Apropo, cam cat crezi ca valorau pe piata toti jucatorii? Eu sunt generos si zic 4-5 milioane.

    Frate esti pe din’afara rau si cu legislatia si cu gandirea. Ti s-a explicat de ce e suma asta asa de mare propusa la dosar. In plus parerea mea la momentul in care FRF+LPF+ Piturca au distrus FC U. Craiova valoarea jucatorilor era ceva de genul 25-30 de milioane de euro.
    Daca nu sti ceva si nu esti 100% sigur pe ce spui intr-un domeniu mai bine zici PAREREA MEA E ca.. SAU EU CRED CA.. nu ca ASA e cum spun eu..

    Eu am inteles de ce suma ceruta este asa mare, dar tu n-ai inteles, desi am explicat, de ce nu va obține niciodata acea suma. In instanta poti sa ceri orice, e dreptul tau, dar asta nu inseamna ca ti se va da tot ce ai cerut. Bineinteles, asta este parerea mea. Daca parerea ta este ca mititelu va obtine 284 milioane de euro, adica clauzele de reziliere ale tuturor jucatorilor, imi rezerv dreptul sa te consider cel putin naiv, iar asta denota ca tu nu prea le ai cu legislatia.
    Iar despre valoarea jucatorilor la acel moment, am spus strict parerea mea ( am specificat „eu zic 4-5 milioane”), invitând și pe alții să-și dea cu parerea, bineinteles fara sa am pretentia unei estimari bazate pe date concrete.

  9. #29
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    588

    Ca sa bagi o echipa facuta in fata blocului,asa cum a facut larga si sa poti sa o bagi in liga 2,fara sa o ia din ligil inferioare,trebuie sa impingi bani grei….locul era pt UNIVERSITATEA CRAIOVA………..nu pt oras,ca pe oras pana acum l a durut in fund de echipa…..Si eu daca aveam bani faceam echipa de cartier si jucam in liga 2….Nu va trece mult timt si va ajunge si asta la DNA…

  10. #30
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    89
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    primaria a dat mita 2 mil euro? greu de crezut asa ceva

    Functionarii din institutțiile publice de obicei iau mită, nu dau mită, ar fi cred prima instituție publică acuzată că A DAT mită! )

  11. #31
    Member
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    104

    In ciuda numelui, Mititelu asta ar putea sa răstoarne carul mare! FORȚA ȘTIINȚA!!!

  12. #32
    Senior Member
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    653

    Eu ma indoiesc ca Olguta ar da vreodata vreo mita de 2 milioane de euro, dar de luat ar fi in stare sa ia, pentru ca 2 milioane de euro sunt foarte multi bani.

  13. #33
    Member
    Data de inscriere
     16-03-2007
    Mesaje
    150

    2 milioane sau nu…

    UN LUCRU E CLAR:
    o echipa nou infiintata a fost aruncata direct in liga 2-a !!
    intr-un viitor apropiat sau mai indepartat lumea va arata „echipa” asta cu degetul din acest punct de vedere.

    hai FC U !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.