Guvernul nu se schimbă în totalitate, cinci miniștri ar putea fi înlocuiți

Guvernul nu se schimbă în totalitate, cinci miniștri ar putea fi înlocuiți

474
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Răzvan Ungureanu, noul premier al României, a convocat astăzi liderii partidelor din coaliție, la ora 12:00, la Parlament, pentru a discuta despre alcătuirea unui nou Guvern.

Primul-ministru a mărturist în urma întâlniirii cu UDMR, că se bucură de sprijinul lor, în condițiile în care liderii partidului au spus că nu vor negocia ministerele pe care le dețin.

Se vehiculează că miniștrii care vor fi înlocuiți sunt: Traian Igaș, ministrul de Interne, Ion Ariton, ministrul Economiei, Gheorghe Ialomițianu, ministrul Finanţelor, Valerian Vreme ministrul Comunicaţiilor, Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii.

În locul acestora ar putea veni Cristian Boureanu, la Ministerul Comunicațiilor, Adrian Rădulescu, la Ministerul Agriculturii, Gabriel Berca, Ministerul de Interne, la Ministerul Econimiei Andreea Paul Vass, iar la Ministerul Finanțelor Bogdan Drăgoi.

Votul de investitură pentru noul Guvern va avea loc joi, după cum a declarat fostul premier, Emil Boc.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.