Bunurile lui Adrian Mititelu, puse sub sechestru de DIICOT

Bunurile lui Adrian Mititelu, puse sub sechestru de DIICOT

1.282
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este, din nou, urmărit penal, iar procurorii DIICOT au pus sechestru pe conturile, bunuri mobile si imobile ale acestuia. Mititelu ar fi prejudiciat bugetul statului cu zeci de milioane dei lei si zeci de milioane de euro.

DIICOT – Structura centrala a inceput urmarirea penala impotriva patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pe 13 februarie 2013, dupa ce parchetele din Craiova i-au dat NUP (neînceperea urmăririi penale).

In dosarul DIICOT Bucuresti, bazat pe plangerile ANAF Dolj, in care e vorba de prejudicii aduse statului, in valoare de zeci de milioane de lei si de euro, alaturi de patronul Universitati Craiova, Adrian Mititelu, sunt invinuite şi alte şapte persoane: Bulai Gabriel, Oprea Gigi Cristian, Rosianu Daniel, Negru Nuti Claudia, Preoteasa Gigel, Joavina Gheorghe-Sorin si Ionescu Stefan.

Conform lumeajustitiei.ro, „dosarul e in curs de solutionare, fiind efectuate diverse activitati de urmarire penala si administrate probe, in vederea dispunerii unei solutii legale si temeinice in cauza”, dar si faptul ca „au fost dispuse masuri asiguratorii asupra unor sume de bani, parti sociale, bunuri mobile si imobile-cladiri si terenuri”.



23 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    106

    ) multe stiti voi despre Olguta si Mititelu. Lasatii ma oameni buni, o data si o data toate se intorc, trebuie sa fie in balanta nu le mai purtati voi grija.. Sariti de la subiect, cat despre Mititelu, nu veti scapa asa usor de el. Asta daca se duce la fund o trage si pe UCV dupa el.

  2. #22
    Junior
    Data de inscriere
     14-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    58

    Da asa e toti aveti dreptate

    Cangurii nu pot merge cu spatele
  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-07-2013
    Locatie
     Turceni
    Mesaje
    12

    Sa ii ia draq pe toti. Oricum noi degeaba ne omoram cu asa ceva. Sincer eu nici macar nu inteleg ce zic,dar sa ma mai si stresez. Ganditi.va ca fiecare om care este acuzat niciodata nu va muri sarac. Crede.ti ca Mititelul este asa sarac pe cum se crede? Daca era asa nu imai inscria echipa in b. Toti suntem oameni si nu ar trebui sa ne bucure necazul unora. Il dispretuiesc pe Mititelul….dar hai sa recunoastem ca el a facut ceva ptr aceasta echipa. Cati dintre cei ce comenteaza au ridicat un deget. Uitati.va in jurul vostru si ve-ti vedea ca la nevoie au fugit toti. Facem o alta echipa si este totul in regula. Dumnezeule dar unde ne crede? Oare cum se poate sa se dea un loc unei echipe asa pe ochi buni si direct in B. Pacat ca nu i.a pus in a si sa le fi dat si campionatul cum sa mai facut cu alte echipe sa le vina un campionat la botul calului. Daca voiau sa faca ceva trebuia sa o cumpere de la mititelul si se termina cu circul. Sincer imi este rusine ca sunt fan U.Craiova prin ce se intampla. Am fost plecat o perioada mai lunga prin tara….si sincer toti ne rad. Am ajuns de rasul curcilor,am ajuns si la faza cand o zbura porcul. Cred ca daca cineva ar fi zis ca sa bage o echipa in b,sigur ti se zicea cand zboara porcul. Acuma a zburat al naiba porc si a dat toate calculele peste cap. Pacat ptr toti cei care au investit in echipe lundule de jos. …apoi ridicand-ule prin munca. CS u.Craiova a fost oare pusa prin munca?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.