Problema câinilor maidanezi, discutată la Guvern cu primarii din marile oraşe

Problema câinilor maidanezi, discutată la Guvern cu primarii din marile oraşe

1.447
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

La întâlnirea cu prim-ministrul Victor Ponta a participat şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Printre subiectele abordate s-au numărat gestionarea câinilor fără stăpân şi evaluarea terenurilor disponibilizate de Ministerul Apărării.

„Sunt câteva din lucrurile pe care dumneavoastră le-ați ridicat și chiar se pot rezolva, fără să implice resurse financiare foarte mari. Țin de legislație, țin de decizii politice. Eu îmi doresc, la modul sincer, cât mai mult din atribuțiile guvernului central să treacă la autorități locale”, a declarat Ponta, citat de Agerpres.

„Vreau să vă rog să spuneți care sunt lucrurile pe care le putem rezolva rapid. Ce probleme aveți cu Ministerul Apărării referitor la ce terenuri disponibilizează MApN. La MAI, la fel, colaborarea inclusiv pentru aplicarea viitoarei legi privind câinii, să vedem cu ce putem să sprijinim, la Agricultură problema terenurilor, la Cultură să vedem ce facem cu sălile de spectacol, la Economie și Finanțe problema CET-urilor, care este extrem de dificilă”, a mai spus premierul.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1485

    si ce a rezolvat a noastra?a vazut bucurestiul si ceva cumparaturi pe acolo.in rest plimbari aiurea

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1523

    Nu cred ca se va rezolva prea curand.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.