Dolj: Compania de Apă „Oltenia” extinde reţeaua de canalizare şi apă curentă...

Dolj: Compania de Apă „Oltenia” extinde reţeaua de canalizare şi apă curentă în Dăbuleni, Călărași și Bechet

2.180
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cetăţenii din cele trei localităţi doljene se vor putea branşa la sistemele de apă şi canalizare implementate de Compania de Apă Oltenia (CAO) în aproximativ 12 luni, durata de execuţie a lucrărilor fiind de un an.

Contractul de Lucrări având ca obiect Surse de apă, extinderi rețea de apă și rețea nouă de canalizare în Dăbuleni, Călărași și Bechet, a fost semnat pe 12 septembrie, cu un consorțiu format din FIN CONSTRUCT SRL – OPRA CONSTRUZIONI SRL.

Contractul are o valoare de circa 35 de milioane de lei, fără TVA, și o durată de execuţie de 12 luni, începând cu data semnării contractului.

Investiţiile derulate în cadrul CL11, în domeniul alimentării cu apă, vizează extinderea rețelei de distribuție a apei potabile în Călărași, pe o lungime de aprox. 11 km, fiind prevăzute 383 de noi branșamente la consumatori.

In cadrul aceluiași contract, sistemul centralizat de canalizare menajeră va fi extins în orașul Dăbuleni pe o lungime totală de aprox. 45 de km, reprezentând un număr de 1.496 de racorduri la consumatorii finali. În localitatea Călărași, rețeaua de canalizare a apelor uzate menajere va fi extinsă pe o lungime de aproape 20 de km, fiind prevăzute 254 de noi racorduri, iar în localitatea Bechet rețeaua se va extinde pe o distanță de 15 km, urmând a fi executate 409 racorduri.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1483

    e bine pt bietii batrani

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1522

    Foarte bine pt sateni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.