„Voluntar azi, antreprenor mâine!”

„Voluntar azi, antreprenor mâine!”

627
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 

Asociaţia Centrul Regional de Voluntariat si partenerii săi: Universitatea din Craiova şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS), vă aduc la cunoştinţă că în data de 19 septembrie 2013, orele 11:00, va avea loc la sediul COS, din str. Petre Ispirescu, Camin 6, parter, conferinţa de lansare a activităţilor desfăşurate în cadrul proiectului „Voluntar azi, antreprenor mâine!”, finanţat de Consiliul Judeţean Dolj, prin Programul de Finanţare Nerambursabilă din Fondurile Bugetului Judeţului Dolj pentru Activităţi Nonprofit de Interes Judeţean, pe anul 2013, domeniul Educaţie.

Proiectul se adresează unui public ţintă format atât din studenţii centrului universitar Craiova, cât şi din tinerii care îşi au reşedinţa în localităţile limitrofe municipiului, persoane între 18 si 26 ani, fără un loc de muncă. Beneficiarii activităţilor proiectului (100 de participanţi) vor fi selectaţi din baza de date pe care asociaţia o va alcătui in timpul campaniei de informare care va atinge cel puţin 2000 persoane.

Tema centrală a proiectului este promovarea voluntariatului ca mijloc de reducere a şomajului în rândul tinerilor din mediul urban/rural. Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri susţinute de traineri autorizaţi din cadrul Centrului de Consiliere şi Orientare profesională al Universităţii din Craiova, cât si la întâlniri cu reprezentanţi ai companiilor de top din regiunea Sud – Vest Oltenia

Pentru mai multe informaţii, contactaţi Elena Carmen Tufagiu, preşedinte CRV, la telefon: 004.0765.50.48.55, email: crv.office@yahoo.com sau accesaţi adresa web  http://www.centrulregional devoluntariat.ro .

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1497

    ajutati tinerii care vor sa invete sau au talent in artele frumoase

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1555

    Doar la noi este imposibilul posibil

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.