Administraţia Bazinală de Apă Jiu este implicată în proiectul Let’s do it...

Administraţia Bazinală de Apă Jiu este implicată în proiectul Let’s do it România!

321
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)



Acțiunea de igienizare efectuată în județul Dolj de către voluntarii A.B.A Jiu se va desfășura pe râul Jiu, amonte-aval pod Podari; râul Jiu, amonte-aval pod Bucovăţ, pârâul Amaradia, amonte-aval pod CF (European70), râul Jiu, amonte-aval Baraj Işalniţa, pârâul Raznic.

Asemenea anilor trecuți, şi de această dată Administraţia Bazinală de Apă Jiu va contribui la desfăşurarea proiectului atât cu materiale necesare, (saci, manuşi), cât şi cu implicarea angajaţilor proprii în acţiunea de cartare şi curăţenie. Totodată, pentru o cât mai bună desfăşurare a acţiunii de igienizare, conducerea A.BA. Jiu a decis să folosească şi utilajele din dotare necesare în data de 28 septembrie 2013 pentru transportul deşeurilor din zonele de colectare către zonele de depozitare.
“Administraţia Bazinală de Apă Jiu s-a implicat în proiectul Let’s do It România la nivelul celor trei Sisteme de Gospodărire a Apelor şi S.H Petroşani în fiecare an. Amintim că anul trecut, în 2012 voluntarii Administraţiei Bazinală de Apă Jiu au fost peste 200 şi au colectat de pe marginea râurilor din bazinul hidrografic Jiu 129 mc de gunoi“- Marin Talău, director A.B.A Jiu.
Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj & ABA Jiu (sediu) va participa la acţiune cu 60 de voluntari, saci, mănuşi, utilaje necesare pentru ridicarea gunoiului, maşini pentru transportul acestuia către depozitele de gunoi de la Mofleni.

Voluntarii A.B.A Jiu vor efectua igienizarea pe cursurile de apă amintite, zone unde an de an apar depozite de gunoaie.
Cel mai mare proiect de implicare socială din ţară “Let’s do it, România!” va fi organizat în acest an pe 28 septembrie.

Vă invităm să participaţi alături de noi la această acţiune!

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-02-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    549

    Bravo, o treaba excelenta, daca nu as avea un servici care sa imi rapeasca tot timpul si energia m-as duce si eu, bravo lor.
    Nimic nu este mai puternic si dedicat dect inima unui voluntar, o stiu dintr-un film !

    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1020

    Bravo lor …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.