Casa de Cultură „Traian Demetrescu” – activități de „Zilei Europene a Limbilor”

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” – activități de „Zilei Europene a Limbilor”

968
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”  în parteneriat cu Clubul Arti Craiova organizează cu ocazia Zilei Europene a Limbilor, activităţi interactive de muzică şi dans joi 26 septembire 2013 orele1800 ,  pe platoul din  Piaţa Mihai Viteazu.

Ziua Europeană a Limbilor  este o manifestare care celebrează diversitatea lingvistică, plurilingvismul, învățarea limbilor străine pe durata vieții. Ziua Europeană a Limbilor are ca obiectiv să atragă atenția publicului asupra importanței învățării limbilor străine și să îl sensibilizeze cu privire la existența și valorea tuturor limbilor vorbite în Europa, încurajând învățarea lor.

De asemenea tot în data de 26 septembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Munţilor Curaţi ocazie cu care Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în parteneriat cu Asociaţia Veteranmont, Fotoclubul „Mircea Faria” Craiova şi  Grădiniţa nr. 43 „Căsuţa cu poveşti” Craiova organizează expoziţie de fotografie artistică montană. Expoziţia va debuta pe data de 25 septembrie orele 1700  la Salonul  Medieval  cu videopriecţii cu imagini etalon din principalii masivi din Carpaţi. Expoziţia denumită „Ziua Mondială a Munţilor Curaţi” va putea fi vizionată şi în Piaţa Mihai Viteazu pe data de 26 septembrie cu începere de la orele 1800. Expun membrii Asociaţiei Veteranmont Craiova şi membrii Fotoclubului „Mircea Faria” Craiova. Vor fi expuse şi desenele realizate de copii de la Grădiniţa nr. 43 „Căsuţa cu poveşti” Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1541

    invatam si noi ce se poate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.