PSD Dolj: Manda şi Enea au inaugurat două grădiniţe la Şimnicu de...

PSD Dolj: Manda şi Enea au inaugurat două grădiniţe la Şimnicu de Sus

2.130
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a participat astăzi la inaugurarea a două grădiniţe în comuna Şimnicu de Sus, satele Albeşti şi Leşile, construite cu fonduri guvernamentale şi cofinanţare de la bugetul local.

Liderul social-democraţilor din judeţul Dolj a felicitat autorităţile locale pentru realizarea celor două instituţii de învăţământ preşcolar, şi de asemenea, şi-a exprimat speranţa că astfel de proiecte guvernamentale vor continua, pentru că cei mici au nevoie să înveţe în spaţii moderne, utilate, şi care să îi ajute să se dezvolte sănătos. “Felicit autorităţile locale şi constructorul pentru investiţie, şi le doresc copiilor să aibă momente frumoase în cele două grădiniţe inaugurate astăzi, în comuna Şimnicu de Sus. Îmi exprim speranţa că astfel de proiecte guvernamentale vor continua. Sunt bucuros că aţi reuşit să finalizaţi un astfel de proiect, vă doresc şi altele. Aş dori cât mai multe astfel de obiective în toate localităţile din judeţul Dolj, iar noi să vă fim alături din momentul în care punem pe hârtie toate detaliile investiţiei şi până la inaugurare. Vă felicit încă odată pentru cele două grădiniţe”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost formată din: secretarul PSD Dolj – Florentin Tudor, vicepreşedinţii – Radu Preda, Ovidiu Flori, şi deputatul liberal Cosmin Enea.

Biroul de presă al PSD Dolj

Sursa: http://www.oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1590

    la taiat de panglici sunteti primiiiiiiiii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.