CTD: Salon Medieval, vernisajul expoziţiei de grafică a artistei plastice NELA...

CTD: Salon Medieval, vernisajul expoziţiei de grafică a artistei plastice NELA MARINELA SÃLCIANU

601
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură “Traian Demetrescu” organizează, marţi 01 Octombrie 2013 ora 1730, Salon Medieval, vernisajul expoziţiei de grafică a artistei plastice NELA MARINELA SÃLCIANU, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. În februarie 1991, ONU stabilea ca ziua de 1 octombrie să fie dedicată persoanelor în vârstă.

NELA MARINELA SÃLCIANU este născută în Craiova, 21.09.1956, de profesie economist şi  are ca studii de specialitate: “Liceul de muzică şi arte plastice” din Craiova având ca profesori pe Costaş Cicios şi Ştefan Brădiceanu.

Activitate artistică:

– expoziţii de grup ale Cenaclului “Constantin Brâncuşi”  între anii 2009-2013 deschise la Casa De  Cultură    “Traian Demetrescu” din Craiova (Galeria  Vollard),Centrul Judeţean pentru Conservarea şi  Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj (Galeriile “Cromatic”), Muzeul de Artă din Calafat şi Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” Dolj;

– expoziţia personală de grafică la sala Vollard a Casei  de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova în 02.09.2011;

– expoziţia personală de pictură la sala Vollard a Casei  de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova în  31.08.2012;

PREZINTĂ: MAGDA BUCE  RĂDUŢ, critic de artă.

Prin această manifestare ne dorim să oferim persoanelor vârstnice o zi specială , prin care să le arătăm  respectul  şi aprecierea noastră, asigurându-i că în fiecare zi ei reprezintă un exemplu pentru noi, un exemplu care merită a fi urmat. Ne dorim ca această zi specială  să o sărbătorim împreună. Persoanele vârstnice au posibilitatea de a se întâlni şi socializa, să simtă preţuiţi şi parte integrantă a acestei societăţi.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1585

    multe even frumoase in ultima per

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.