Liga Balcanică la baschet se dispută sub formă de sezon regulat

Liga Balcanică la baschet se dispută sub formă de sezon regulat

787
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Având în vedere situația echipei Mornar Bar (Muntenegru) care înregistrează greutăți financiare și pentru a pastra un nivel ridicat al competiției, conducerea Ligii Balcanice a decis ieri, 01.10.2013 , reconfigurarea și repartizarea echipelor participante într-o singură grupă și disputarea sezonului sub forma de sezon regulat. Decizandu-se eliminarea echipei muntenegrene, cele 9 echipe vor performa în sezonul 2013/2014 într-un campionat regulat cu 8 meciuri pe teren propriu și 8 meciuri în deplasare, în urma căruia se va întocmi un clasament . La finalul sezonului regulat primele două echipe se califica direct la Final Four, locurile 3,4,5 și 6 dispută un tur suplimentar de calificare sub formula 3-6 și 4-5 în urma căruia se vor decide și celelalte două echipe participante la Turneul Final.
Echipa noastra va disputa primul meci pe 17.10.2013 pe teren propriu împotriva celor de la Levski Sofia, la fel cum era menționat în programul inițial, acesta fiind și meciul inaugural al Ligii în acest sezon.

Declarație team manager Marius Toma: “Această decizie a boardului ligii ne vine manușă în contextul actual de la echipă. Se știe că avem pentru moment 8 jucători străini și aceștia au o șansă de a juca printr-o mai mare rotație atât în campionatul intern cât și în Liga. Sincer, mă bucur și consider că această decizie face să dispară orice urmă de tensiune care ar putea apărea în sânul echipei pe această temă, fiecare jucator are posibilitatea să arate ce poate pentru ca vom evolua în două campionate paralele practic și în același timp să păstrăm un nivel ridicat de valoare printr-un mai bun raport efort – repaus – recuperare”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1631

    toata lumea sufera din lipsa banilor.trebuie facute eforturi ca sportul sa nu moara

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.