TDL: Popularii europeni vin iar la Bucureşti. De data asta cu echipa...

TDL: Popularii europeni vin iar la Bucureşti. De data asta cu echipa de tineret

2.181
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unul dintre cele mai mari evenimente ale Tinerilor Populari Europeni (YEPP), din ultimii 10 ani, are loc la Bucureşti în perioada 3-6 octombrie 2013.

Job Creation Youth Summit, unul dintre cele mai mari evenimente YEPP ( Youth of the European Peoples Party- Tineretul Popular European) realizate în ultimii 10 ani, se desfăşoară in acest weekend la Bucureşti, la invitaţia Preşedintelui Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan.
La acest eveniment vor participa Comisarul European pentru piaţa internă şi servicii, Michel Barnier, Preşedintele YEPP Konstantinos Kyranakis, 31 de preşedinţi ai organizaţiilor de tineret ale partidelor afiliate Partidului Popular European, dar şi Preşedintele PDL Vasile Blaga, Prim-vicepreşedinţii Cătălin Predoiu, Andreea Paul şi Anca Boagiu.
Realizarea acestui eveniment în România vine să tragă un nou semnal de alarmă asupra situaţiei şomajului în rândul tinerilor, ce a ajuns sub guvernarea Ponta , să depăşească proncentul de 23,7%. ”România are nevoie de o portiță pentru ca tinerii să-și poată construi eficient traseul profesional în vederea stabilizării pieței forței de muncă. În țara noastră se vorbește mult despre combaterea somajului, dar faptele sunt puține. Tinerii au nevoie de motivare pentru a se încadra în muncă, de măsuri de creștere a încrederii în propriile forțe. Suntem onorați să putem pune umărul la normalizarea lucrurilor, pregătind grupuri de tineri pentru o societate bazată pe cunoașterea oportunităților unui spațiu al muncii modern și exigent. Ne onorează, totodată, găzduirea unui eveniment de o asemenea anvergură, care sperăm să aducă rezultate favorabile în întreg spațiul european”, a declarat Sorin Moldovan, președintele Tineretului Democrat Liberal.
Tineretul Democrat Liberal va lansa cu această ocazie Strategia Naţională de Combatere a Şomajului în Rândul Tinerilor, astfel încât măcar acum să fie implementate, de catre Guvern, măsurile necesare pentru stoparea şomajului în rândul tinerilor.
Preşedintele YEPP, Konstantinos Kyranakis, a declarat la sosirea sa la Bucureşti, că TDL demonstrează atât prin organizarea acestui eveniment de mare amploare, cât şi prin acţiunile implementate până în prezent, că se plasează în primele 5 Organizaţii Naţionale de Tineret la nivelul Partidului Popular European.
Departamentul de comunicare TDL

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.