Depăşire fatală pe DN 6

Depăşire fatală pe DN 6

346
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

  O tragedie de proporții s-a petrecut ieri, pe DN 6, în comuna doljeană Coșoveni. O femeie de 33 de ani, din localitate,și-a pierdut viața, în timp ce fiul și mama ei, împreună cu o altă persoană au fost transportați la spital, în urma unui accident de circulație pe care l-a provocat chiar femeia. Aceasta a intrat într-o depășire neregulamentară și s-a izbit frontal de un alt autoturism, care circula regulamentar.În ciuda eforturilor medicilor aseară a decedat în spital şi mama şoferiţei.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, pe DN 6 Craiova – Caracal. Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Dolj s-a stabilit că, Dinuț Cristina, în vârstă de 33 de ani, din comuna Coșoveni, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Nubira către Craiova, pe raza comunei Coșoveni a intrat într-o depășire neregulamentară, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal de un autoturism marca Mitsubishi, la volanul căruia se afla Adrian Oprea, de 70 de ani, din Craiova. În  urma impactului deosebit de violent partea din față a Nubirei a fost grav avariată, șoferița pierzându-și viața. La fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au trimis un echipaj de Descarcerare, două ambulanțe SMURD, ajungând, în plus, și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Dolj. Medicii au acordat îngrijiri medicale răniților, fiind preluați și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova fiul femeii decedate, Bogdan, în vârstă de 5 ani, și mama acesteia, Gheorghița Pavel, de 63 de ani, ambii pasageri în Nubira, dar și șoferul autoturismului Mitsubishi, Adrian Oprea. Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală. Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu greutate aproximativ două ore, până la ridicarea autoturismelor avariate și degajarea carosabilului. Ca urmare a leziunilor grave suferite Gheorghiţa Pavel a decedat aseară pe patul de spital. Starea minorului e stabilă.

Sursa: cvlpress.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1656

    mult prea multe accidente rutiere,soferi iresponsabili

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1639

    fereasca dzeu

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    174

    Șoferi iresponsabili, se comportă în trafic fără să gândească

    Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    691

    orice nebun poate sa ia permisu

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    176
    Citat Mesaj initiat de spider
    orice nebun poate sa ia permisu

    Într-adevăr și asta este trist și în același timp grav. Provoacă atâtea accidente, mor ei cât și alți nevinovați. Și mai vezi persoanele ce cosmetizează realitatea și așa le pun palma în cur, că păcat că a murit de tânăr/tânără, sau alte cazuri. Ce păcat frate, a fost alegerea ei/lui să conducă imprudent. Păcat de cei ce mor nevinovați!

    Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.