Ștefan Stoica, director la DRDP Craiova, fără drept de semnătură

Ștefan Stoica, director la DRDP Craiova, fără drept de semnătură

728
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urmă cu şapte-opt luni despre Ştefan Stoica, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, se spunea că a fost demis. Se spunea atunci că demiterea venea în urma unor nereguli constate la una dintre licitaţiile ţinute de DRDP Craiova. Alţii susţineau că e vorba doar de o răzbunarea din partea oamenilor lui Emil Boc, pe cei care l-au susţinut pe Vasile Blaga la preşedinţia PDL.

Este adevărat că Ștefan Stoica a fost cercetat de ANI, care a dat și o soluție în acest caz, dar și de DNA. Dar, Ștefan Stoica nu a fost demis nici un moment. Timp de aproximativ 8 luni Ștefan Stoica nu a avut drept de semnătură pe actele contabile. Astfel o parte din atribuțiile lui Ștefan Stoica a fost preluate de directorul adjunct, Constantin Șerban, pe perioada cercetării la care a fost supus primul.

În prezent, Ștefan Stoica este în aceeași situație, numai că de 7 zile, dreptul de semnătură pe actele contabile a fost preluat de Radu Mihai, departament IPFE din cadrul DRDP Craiova. În concluzie, DRDP Craiova are director general, în persoana lui Ștefan Stoica, dar care nu are drept de semnătură.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.