Legiunea XIII Gemina debutează cu dreptul în noua ediție de campionat

Legiunea XIII Gemina debutează cu dreptul în noua ediție de campionat

1.015
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Echipa de baschet SCM U Craiova a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat după ce în fața a aproximativ 3000 de spectatori au învins formația BC Mureș Tg. Mureș cu scorul de 81-68 (20-18, 22-16, 19-16, 20-18) la capătul unui joc foarte echilibrat, dar controlat de la un capăt la altul de formația lui Andelko Mandic. Mureșenii nu au contat decât în prima parte a meciului când aveau un avantaj de 5 puncte (8-3).

S.C.M. „U” CRAIOVA – B.C. MURESUL TÎRGU-MUREȘ 
81–68 (20–18, 22–16; 19–16, 20–18)
Andjelko MANDIC, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Este o victorie mare. Am jucat bine în defensivă și este un lucru deosebit că am primit doar 68 de puncte din partea echipei din Tîrgu-Mureș. Este o echipă foarte puternică și tocmai de aceea spun că este o victorie foarte importantă pentru noi. Îi felicit pe toți jucătorii mei care au respectat palnul pe care l-am pregătit pentru acest meci. Mulțumesc de asemenea spectatorilor care și în această seară au fost alături de noi și sunt sigur, dacă vom evolua în același fel, vor umple din nou Sala Polivalentă. Este o victorie importantă și datorită faptului că acest campionat este foarte echilibrat. Dintre echipele care luptă pentru calificarea în play-off nimeni nu își permite să piardă nici un meci acasă. Orice eșec p propriul teren te îndepărtează  de acest obiectiv. Am câștigat, sunt mulțumit, dar deja ne gândim la meciul de miercuri cu Steaua. O partidă la fel de grea și trebuie să nerecuperăm rapid și să ne pregătim la fel de bine și pentru acest joc.”


1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1034

    Felicitari, speram ca si miercuri vor face spectacol …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.