Olguţa Vasilescu: Soluţia aleasă de Traian Băsescu este o sfidare la adresa...

Olguţa Vasilescu: Soluţia aleasă de Traian Băsescu este o sfidare la adresa românilor

728
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parlamentarul doljean consideră că desemnarea unui nou premier şi nominalizarea unor noi miniştri în noul Cabinet nu schimbă cu nimic datele problemei având în vedere că românii vor fi conduşi tot de aceaşi oameni „compromişi”. „Traian Băsescu a demonstrat, încă o dată, că nu a înteles nimic din protestele din ultimele săptămâni.

Românii şi-au exprimat clar punctul de vedere: demisia Preşedintelui României şi alegeri anticipate. Soluţia aleasă de Traian Băsescu este o sfidare la adresa românilor, care nu mai au încredere în actuala putere. Nu este suficientă înlocuirea lui Boc, câtă vreme clanul rămâne în funcţii. Nu poţi veni cu un guvern format tot din mulţi din aceiaşi oameni compromişi”, a declarat senatorul PSD. Olguţa Vasilescu a precizat că USL nu va vota noul guvern şi că PDL va pierde categoric alegerile. „USL nu va vota în Parlament noul guvern. Suntem conştienţi că prin această mutare, care ne aduce aminte de anul 2000, PDL încearcă să se salveze, ascunzându-se în spatele unei persoane cu imagine relativ bună.

Acest lucru nu-i va salva pe pedelişti de la o înfrângere catastrofală în alegeri”, a precizat social-democrata.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.