A apărut MicNews, o publicaţie născută din dragoste pentru oameni

A apărut MicNews, o publicaţie născută din dragoste pentru oameni

900
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 5,00)

MicNews.ro, cu sediul in Bucuresti, este compusa din trei tineri care vor sa realizeze cele mai multe proiecte sociale si sa sprijine atât cetateni din Romania, cat si din strainatate. MicNews.ro functioneaza cu acte în regulă si in Chisinau, Kőln si Olanda.

MicNews.ro a luat fiinta in anul 2011, a facut parte din cadrul Asociatiei Europene Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului,iar in anul 2012-2013 a incheiat un parteneriat cu Asociatia Europeana A Drepturilor Omului si Protectiei Sociale.

MicNews.ro a impartit cadouri mai multor scoli din Bucuresti, persoanelor cu handicap, familiilor fara venituri.

Cu un suflet sensibil si un destin nefericit, copilul Mihai Caldararu, devenit barbat in toata firea (ce-i drept, foarte mic de statura, cu o privire usor ratacita) dorind sa faca totul deodata, s-a ambitionat intr-atat incat, in anul 2012, a pus bazele publicatiei MicNews.

“Am fost institutionalizat in centre de plasament, stiu ce inseamna bolile, suferinta, chinurile copiilor, pensionarilor, oamenilor strazii si orfanilor. Astazi, vin in sprijinul semenilor nostri, iar impreuna putem sa intindem o mana de ajutor tuturor cazurilor sociale prezentate în Revista Mic News”, spune Mihai Caldararu, fondatorul publicatiei.

Mihai Caldararu, reporterul MicNews.ro pe probleme sociale si politica merge la toate evenimentele organizate de institutiile statului roman, discuta cu personalitati din lumea showbiz-ului, politicieni, vedete, despre diferite cazuri grave pe care Romania le intampina. Asociatia MicNews.ro a ajutat foarte mulţi oameni, precum pensionari cu venituri reduse, persoanele cu handicap, persoane bolnave de cancer, leucemie, epilepsie.

Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de functionare a Asociatiei MicNews.ro cu sediul in Bucuresti, Str. Drumul Cretestilor nr 15, Bl A, Sc 1, Ap 19-23, Sector 4.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1675

    vedeti pe la sate cata saracie este.de exemplu scoala din pielesti sa inchis.si acei prichindei fac naveta cu ocazie la craiova.este strigator la cer ca acei copii de cls 1-2-3 sai vezi cum tremura dimineata si cer din ochisorii lor sa opresti sai iei.RUSINE ACELUI NESIMTIT DE PRIMAR.PT SUFERINTA MICUTILOR LA PUSCARIE CU EL

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-02-2014
    Mesaje
    0

    http://wp.me/p2EYag-P
    Asa isi bat joc de bolnavi,escroci astea! Aveti grija cui dati bani!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.