Dolj: Tineri cercetaţi pentru furt de combustibil

Dolj: Tineri cercetaţi pentru furt de combustibil

1.058
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În continuarea cercetărilor efectate de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 5 Pieleşti într-o cauză penală privind furtul a 80 l motorină, în cursul zilei de ieri au fost identificaţi făptuitorii în persoana lui M.GEORGEL, 18 ani, M.P., 16 ani şi A.C., 15 ani, toţi din comuna Drăgoteşti, Dolj.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, faptul că aceştia, la data de 5 octombrie a.c., au sustrat 80 l de motorină din două tractoare aparținând lui M.ION din Craiova. Totodată, s-a stabilit faptul că suspecţii au sustras în repetate rânduri motorina, în nopţile de 03/04.10.2013 și 04/05.10.2013, de la aceeași persoană.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 50% și predat părții vătămate, în cauză fiind continuate acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.



5 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1696

    ai naibii hotomani.sa il lase pe taran fara motoresurse

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    657

    Asta arata halul in care a ajuns Romania sub conducerea lui Basescu si Tonta.

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    203
    Citat Mesaj initiat de romania inedit
    Asta arata halul in care a ajuns Romania sub conducerea lui Basescu si Tonta.

    Ce legatura are? Asta arata natia romanului. Daca nu are bani, sa munceasca, nu sa fure. Le-a luat tati masina si nu au sa bage motorina? Sa munceasca si vor avea si banisori de motorina, cu siguranta vor fi mult mai apreciati asa. Nu numai la noi se fura, si prin tarile evoluate, dar la noi se intampla in exces!!! Certati?! Astia trebuie batuti ca sa nu mai faca a doua oara, sa se invete minte ca trebuie sa se civilizeze nu sa traiasca in jungla.

    Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    775

    Asa este, si in tarile civilizate se fura! Dar aia care fura sunt 90% romani Deci tot ai nostrii sunt Nu cred ca exista petec de pamant „necontrolat” de acesti ‘oameni’ ” certati” cu munca. Dar in tertecuta lor ‘e’ ca noi ‘e’ prosti si ei ‘e’ destepti! Cica munca e ptr fraieri… sau ptr utilaje… si cu astfel de principii ne-am facut de cacao peste tot..

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-12-2013
    Mesaje
    1

    Multi fura de foame , altii de lene si in mare parte intra la puscarie din prostie … Sunt tineri si pacat de ei ca nu realizeaza ceva cu viitorul lor . Se duc aiurea pentru sume derizorii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.