Olguţa Vasilescu: „Am asfaltat în câteva luni, cât fosta administraţie în 4...

Olguţa Vasilescu: „Am asfaltat în câteva luni, cât fosta administraţie în 4 ani”

1.016
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei a declarat, astăzi, că administraţia pe care o conduce a reuşit să asflateze, în câteva luni, străzile urbei, cât fosta administraţie în 4 ani. Aceasta a precizat că, la Craiova „avem un caz foarte ciudat”, făcând referire la programul de asfaltare al fostului primar Antonie Solomon.

„Noi avem un caz foarte ciudat la Craiova, în sensul că există un contract cu firma „Delta”, dar era prevăzută o anume sumă, fiind estimată de fosta administraţie să ajungă pentru 4 ani. Noi am asfaltat în cateva luni cat fosta administraţie preconiza că va asfalta în perioada de timp prevăzută mai sus. Asta înseamnă că fondurile s-au terminat fără să mărim taxele şi impozitele. Cu o bună colectare am putut să strângem bani la buget, să investim în asfaltări şi suntem in situaţia în care contractul pe 4 ani a expirat”, a explicat, astăzi  Lia Olguţa Vasilescu.

Ce face municipalitatea din Craiova cu banii proveniţi din amenzi?

În altă ordine de idei, edilul Craiovei a precizat că banii proveniţi din amenzi se formează ca sursă la bugetul localităţii si se investesc în spitale, drumuri şi şcoli. „ În ultimele luni, am avut 180 de miliarde în plus, în condiţiile în care suntem unul dintre oraşele României care nu au mărit taxele şi impozitele locale. Cea mai mare parte din  fonduri a fost investită în spitale, drumuri şi şcoli” a adăugat Olguţa Vasilescu.

Articol de Luiza Roşulescu



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-06-2013
    Mesaje
    3

    Ce ai asfaltat cucoana??????? pereti blocurilor,subsolurile?!! ca nu se vede nimic.BRAVA VOUA VOTANTILOR USI-ISTI,aveti ce doriti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.