Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore doua persoane suspectate de comiterea...

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore doua persoane suspectate de comiterea unui furt calificat

303
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 7 februarie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană, cunoscută cu preocupări infracţionale, încearcă să comercializeze mai multe bunuri suspectate de poliţişti că ar proveni din furturi.
Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, însă la vederea oamenilor legii, suspectul M.CONSTANTIN, 27 de ani, din comuna Drăgoteşti a încercat să îşi asigure scăparea prin fugă, fiind la scurt timp prins şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti s-a stabilit faptul că M.CONSTANTIN împreună cu O.DANIEL, în noaptea de 23/24.01.2012, au sustras, dintr-o anexă a locuinţei lui M.BENONE, din aceeaşi localitate, un electrocompresor, un ATV şi alte bunuri în valoare totală de 10.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%, iar în baza probatoriului administrat cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.