Dr. Cristian Rachitan la Craiova, sambata, 12 octombrie, sala Filip Lazar, Filarmonica...

Dr. Cristian Rachitan la Craiova, sambata, 12 octombrie, sala Filip Lazar, Filarmonica ¨Oltenia¨ Craiova

4.598
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima intalnire a Craiovenilor si sansa extraordinara de a-l intalni pe cel mai de seama doctor naturopat roman – declarat in top 5 cei mai buni doctori diagnosticatori din lume – cel ce a facut descoperiri esentiale majore sistemului medical modern, Dr. Cristian Rachitan, ND sambata, 12 octombrie, sala Filip Lazar, Filarmonica ¨Oltenia¨ Craiova
Conferinţa de sanatate si spiritualitate – invitat special Dr. Cristian Rachitan, ND

Prelegere despre secretele vieţii, sănătate, suflet și destin

Dr. Cristian Răchitan, medic naturopat-osteopat va conferentia sambătă, 12 octombrie 2013, în Craiova la Filarmonica ¨Oltenia¨ Craiova (sala Filip Lazar, et.1), unde va susţine o conferinţă intitulată „Ce este viaţa şi cum relaţia dintre existenţa materială şi cea spirituală influenţează calitatea vieţii si calitatea sănătăţii?”.
Dr. Cristian, este probabil, cel mai cunoscut medic naturopat român, care trăiește și activează cu succes în New York (SUA) de mai bine de 30 de ani. Cu toate că este apreciat peste hotare și primit cu brațele deschise oriunde, locul cel mai drag pentru el este acasă, în România, unde revine ori de câte ori are ocazia și ofera consultatii si tratamente gratis celor afltati în mari dificultati de sănătate. Specialitatea care i-a adus faimă lui Dr. Răchitan este osteopatia – tratarea structurii corpului pornind de la relaţia cauză-efect, cu repere precum coloana vertebrală, sistemul osos sau sistemul muscular. Prin tehnici inovatoare, unice în lume și perfectionate de-a lungul vastei sale cariere, a reusit să găsească tratament pentru boli considerate incurabile ca și migrene cornice, alzheimer, scleroza in plăci, ș. a. Astfel, medicina face pasi importanţi înainte, prin dr. Cristian și se umple acel gol legat de răspunsurile la întrebările gen „de unde oare îmi vine această boală?”, „care este cauza îmbolnăvirii mele?”, întrebări pe care toţi ni le-am pus la un moment dat. În practica sa, Dr. Răchitan oferă o combinație de diverse modalități fizice, cum ar fi manipulări manuale, exercitii de întărire și elongații, împreună cu remedii din plante, suplimente, și de consiliere stil de viață. Filosofia lui de viată se bazează pe principiile vieţii naturale, în armonie cu natura care îti poate oferi soluţii la toate problemele. Este convins de faptul că fiecare om are destinul său în viață și trebuie să trăiască în armonie cu sine însuși.

¨Minte sanatoasă în corp sănătos¨

„Eu sunt doctor în Statele Unite, călătoresc prin lume mai mult de 30 de ani și am încercat să folosesc viața ca pe o oportunitate de a studia. Am învățat că, de fapt, școala adevărată este viața. Intrăm prin acel examen numit naștere și plecăm odată ce susținem examenul final, care este la fel de important și se cheamă moarte”, povestește dr. Cristian.
Printre pacienţii săi, se află nume sonore din întreaga lume fie atleti de top mondiali și olimpici, politicieni sau persoane celebre din showbiz, persoane pe care le-a cucerit cu talentul și cunostinţele sale despre corpul omenesc, această incredibilă masinărie despre care ne va vorbi în timpul discursului său.
„Am devenit un partener pentru pacientii mei în urmărirea de sănătatii și vindecarea lor. Îmi ghidez pacienții către o sănătate optimă prin localizarea și abordarea cauzei și a problemei. Cu alte cuvinte, după ce am învățat despre boala și simptomele pacientului, caut mai apoi să stabilesc cauza care sta la baza problemei. Eu cred că, altele decât infecții virale, bacteriene, sau parazitare, cele mai multe boli sunt cauzate de sau în legătură cu, tulburări în structura organismului. Desigur, de multe ori, anumite boli apar ca urmare a conflictului dintre materialul nostru și existența spirituală.¨- Dr. Cristian Răchitan, N.D.

12 octombrie 2013 – Filarmonica Oltenia Craiova, sala Filip Lazar, intrarea gratis

www.cristianrachitan.com
www.kiconcept.ro / email- office@kiconcept.ro tel. +40.742.33.46.33



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1691

    cred ca la noi a facut facultatea.sa ajute romanii daca se mai crede deal nostru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.